![]() |
3 Załącznik(ów)
Najlepiej próbować wiosną lub jesienią piach wtedy wilgotny i lepiej niesie.
Ja też próbowałem. Bez opony i umiejętności po raz pierwszy było tak: Załącznik 83357 Załącznik 83358 A potem już tylko lepiej: Załącznik 83359 Chętnie bym powtórzył próbę. |
Byc moze... :) tam najwiekssym problemem jest najazd z dolami... po ktorych trzeba miec z 80km/h... wiec musi byc cos co to wybierze.. noo rider lekki.. zapomnij ze wjexzie tam ktos o wadze pow 100 chyba ze na lisciu typu 500 to moze.. ;)
|
3 Załącznik(ów)
No skoro się tak chwalicie. ;)
Byłem i ja... Załącznik 83360 ... ale wbiłem się tyłem. :D Nie wszystko poszło zgodnie z planem. :dizzy: Załącznik 83362 Ale zabawa była przednia. No i ta panorama. Załącznik 83361 |
Skoro 690/701 powinna wjechać to huska te630 również - tylko ja niestety w ciuchach setkę ważę .
Adagiio o co chodzi z tymi przełożeniami ? Bo, opona zrozumiałe, chociaż nie sądziłem, że aż takie niskie ciśnienie powinno być. |
Heheh.. no z tym powinny to bym tak nie szalał... jeszcze zadna nie weszla ;)
|
Szkoda ze nie mam juz 690 :)
|
Cytat:
Górka nawet na zdjęciach i filmach robi wrażenie, więc na żywo pewnie robi jeszcze większe wrażenie. |
nie no górka jest mega nie ma co pitolić trzeba próbować
|
Widziałem kiedyś filmik jak koleś jakąś większą pomarańczą (chyba typu LC4) wjechał.
Edyta: jednak nie LC4 a EXC450 |
najcięższy o jakim wiemy.. to XR650 pod gościem 60 kg.. :)
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...e3&oe=5C172619 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |