![]() |
Blog Holendrów, którzy w 2017 pojechali na zlot Yamahy do JP:
http://www.yamaniacs.nl/blog/dag-84-...minato-tottori |
Cytat:
To ja chyba pedze wyremontować mojego :bow: PS: Coraz bardziej podoba mi się ten pomysl wyjazdu do Japonii..... |
Cytat:
|
Przypinam się do tematu z racji chęci pojechania.
Jakieś 1,5 roku temu taki mi pomysł wpadł oczywiście popijając ksieżycówkę z kumplem. Kumpel się odkumplował ale temat pozostał mi w głowie. Tyle ile ja cosik ogarniałem w temacie to trzeba bedzie chyba tam moto przerejstrować , a goście co to opisywali jakoś przy granicy to ogarneli i także przewodnika przy granicy też ogarneli |
No dobra, ale jak chcecie potem wracac? Z powrotem przez cala Rosje? Czy tam ewentualnie przez -stany? Bo z tego już się potem robi wyprawa na niespełna 30tys. km ;-)
|
mój plan na wtedy (gdy planowałem ) był powrót przez Rasyję i teraz terz bym sie tego trzymał.Czasowo brałem pod uwage 3 miechy.
|
Plan jest na 3 miechy, z tego roku pisalem z ludzmi i nikt nic nie rejestrowal i przewodnikow nie ogarnial. Zatem doinforuj sie zamiast pisać brednie.
Z racji ze stany mamy juz objechane to jedziemy przez Rosję i prawdopodobnie w obie strony koleją ale to do zweryfikowania jest. Zatem czas leci, 1,5roku do wyjazdu, zbieramy potrzebne detale :) |
Cytat:
|
Podziwiam i zapisuję się do wątku.
|
Cytat:
Ale i tak wątkowi bedę się przyglądał :) Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46. |