![]() |
Cytat:
Jak juz kupicie bilety to podesle namiary. |
Dobra cena. Wiem ze to wczesny termin ale i tak super cena. Gdzie ja znalazłeś i ile wynosilaby np w sierpniu?
|
Bilety kupione.
Jeżeli ktoś się jeszcze chce dopisać to już we własnym zakresie. Mogę wrzucić opis jak to zrobić , choć każdy pewnie czytając stronę przewoźnika do tego dojdzie. Wypłynięcie z Dani 11.06.2019 , 13.06.2019 godz 8.30 jestem na Islandii natomiast powrót 27.06.2019 godz 9.30 przez Owcze Wyspy do 30.06.2019 na których jest 3 pełne dni regeneracji :) i w Dani jestem 02.07.2019 o 9.30 rano i po przejechaniu 1200 km z powrotem w kraju. Cała wyprawa 23 dni ,więc bez pośpiechu. Cena biletu 1 moto , 1 kierowca i kuszetka wraz ze śniadaniami to 502.79 Euro co daje na polskie około 2 158,60 co jest w stosunku do proponowanych przez pośredników zajebistą ceną. Dodam ze cena proponowana przez polskich pośredników była w okolicach 4 000 PLN :( |
Cytat:
w sierpniu 590 Euro w tej samej opcji na stronie przewoźnika https://book.smyrilline.com/?culture...ted=true#/meal |
wazne :
MUSICIE WYSIĄŚĆ NA OWCZYCH WYSPACH W DRODZE POWROTNEJ I WZIĄĆ KUSZETKĘ JAKAKOLWIEK INNA KONFIGURACJA NIE DZIAŁA !!! Czyli w tamtą strone bez wysiadki a z powrotem zaznaczacie wysiadkę na Owczych . |
generalnie cena przy tej konfiguracji się nie zmienia
czyli 590 Euro w sezonie lub 490 Euro poza nim. Ale trzeba wjechać i wyjechać w terminie określonego sezonu. Jeżeli wjedziecie w niskim sezonie a wyjedziecie w wysokim , rabat nie nalicza się !!!! |
I tak dobre ceny.w 2012 bylo w głównym sezonie pond8 setek
|
Cytat:
|
:haha2:... Na bogato
|
to co sie stało że tyle z ceny zjechali ??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |