![]() |
Cytat:
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Kurde,
Może i ja się rodzinnie bujnie - narobiliście smaku. PZDR Qter |
Wątek obserwowany:Thumbs_Up:
|
W maju 2014 na identycznej zasadzie bylem Afryka na mistrzostwach swiata w hokeju w BY. Specjalny korydor na granicy dla osob z biletem, kontrola jedynie paszportu + biletu i po wszystkim.
|
Cytat:
|
Zapytam czy cos sie dzieje w temacie, i...
ja mam bilety na 27 czerwca. Myslicie ze to bedzie wadzilo gdybym chcial wjechac z grupa wczesniej? (np tego 15 ktory podal Chemik) A do @Chemik - trasa jest off? i jesli tak to jak bardzo, tylko dla hardkorow czy kazdy da rade? No i wydaje mi sie ze za wiele zwiedzania wrzucone w to jezdzenie. Wiadomo jak to jest, zanim sie dojedzie, polazi, pozwiedza, zrobi zakupy itd itp to pol dnia minie. |
Acha, bilety mam 3! byc moze ze bede mial wiec cos do odsprzedania dla chetnego.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest tam napisane co zrobimy, gdy będziemy w plecy z czasem. |
Walnąć kielicha z Łukaszenką
Śledzę temat a tym samym sytuację na Białorusi. Po zmianach kadrowych rządowej wierchuszki z powodu pijaństwa, Łukaszenka udzielił dobrej rady:
â Chcę publicznie powiedzieć o niedopuszczalności picia. Wstydziłem się o tym mówić, ale wielu kierowników, których ostatnio zwolniłem, nie wylewało za kołnierz. Nie chcę kontrolować, z kim urzędnicy piją i z kim âchodzą do baniâ, ale co się tyczy picia, to powinniście znać miarę, powinniście wiedzieć, z kim, gdzie i ile, jak mówi się w narodzie. Jeśli stracicie to wyczucie â nie jesteście przywódcami!" A tak działa realnie i nie wygląda mi to na ustawkę. Nie rozmawia z oborowym a z gubernatorem: "Wszystkich pod nóż!" https://kresy.pl/wydarzenia/regiony/...ednikow-video/ https://youtu.be/z-ER8Khznck |
Przestraszył się. Kolejnym krokiem będzie wprowadzenie prohibicji. ;)
Ale nic to - i tak do niego jedziemy za 3 miesiące. ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |