Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   06.06.2009 DTN Strzelin -Pilce (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3382)

puntek 01.06.2009 15:00

Cytat:

Napisał calgon (Post 60732)
Kobito jak zdazysz to jade bo kobite swoja chce zabrac jako plecak!
Nie byłaby sama.

będziesz z plecakiem pod górkę zaiwaniał ? szacun :)

BABA 01.06.2009 15:51

od biedy moge GS-em przyjechać, ale w teren nim nie jeżdże bo cały czas gleby zaliczam i boje sie że za jakiś czas będzie się nadawał tylko na części :Sarcastic: nie jest tak posłuszny jak WR-ka , ciężko się przestwić z zabawki na klocka :dizzy: już nie daje rady na bejcy w terenie

Sławekk 01.06.2009 16:21

Myślę , że i tak część osób pojedzie drogami asfaltowymi
1 - ze względu na obfite opady ( drogi leśne :vis:) ..a jeszcze ma padać :vis:
2 - I pewnie wielu by chciało w Czechach na czystym moto pośmigać .
3 - a ktoś wspominał , że na imprezę tylko zajedzie .

Podstawa to chęci :oldman:
P.S
Wolnym trza być :grass::grass::grass::grass::grass::grass::grass:: grass::grass::grass::grass:

winc74 02.06.2009 21:52

OK
Regler pożyczony od Franka z Nysy więc wstawiennictwo z mej strony potwierdzam.

Franek 02.06.2009 23:14

a ja wróciłem od Ciebie bez świateł :)

hubert.ale.ten.maly 03.06.2009 10:05

jak w Czechach na czystym moto pośmigać??? a czemu czystym?? po co przecie to AT jest a nie jakis gejowoz ozdoba drog jadziem offem bedzie fajna zabawa, pozatym to nie poligon wiec bedzie delikatnie

samba23 03.06.2009 11:23

Cytat:

Napisał hubert.ale.ten.maly (Post 61079)
jak w Czechach na czystym moto pośmigać??? a czemu czystym?? po co przecie to AT jest a nie jakis gejowoz ozdoba drog jadziem offem bedzie fajna zabawa, pozatym to nie poligon wiec bedzie delikatnie

Dokladnie o tym samym wczoraj pomyslalem poco komu czysta africa heheh
A jedzie ktos moze z okolic Bielska Bialej to bym sie chetnie podpiol.
Kurcze moja afri ze szrama pojedzie zostawilem moto u kumpla elektryka co by mi poprzegladal prady.|Jego bart pod moja nieobecnosc sie przejechal i pierwszy zakret sie ostro wywrucil moto z prawej strony zrysowane a koleszka reka i nadgarstek zlamane glowa pokiereszowana ku.... brawo dla pana .
:mur:

Sławekk 03.06.2009 13:12

Cytat:

Napisał hubert.ale.ten.maly (Post 61079)

Nie....no.. ten... tego.... jak... zobaczyłem jedną AT na zlocie w Ząbkowicach w sobotą , swiecącą z 50 m to takie myśli przyszły mi do głowy.....
upss.....soooooorrryyy:mur::mur:
No ale podobno sama się wyczyściła...;)

randal 76 03.06.2009 23:07

Przypominam tel . w razie czego to Randal 506 986 693 i do Sławka 604 482 849 nie zapomnijcie o zmiennym obuwiu i skarpetkach ,naprawdę jest dużo głębokiej wody do sforsowania!

Vooytas 04.06.2009 08:26

Cytat:

Napisał Misza (Post 60463)
Pogoda będzie fajna. Prognozy są miło nastrajające :grass::grass::grass::friday::friday::friday::zdru fko:

PS ja już kupiłem litr oleju... mam nadzieje zrobić na tym litrze co najmniej 200km!!! za to trza trzymać kciuki :)

Ja dostałem od Ramiresa całą 4 litrową bańke także mam szanse nawet wrócić:haha2: moją oliwiarą.....
Może mi się uda dotrzeć:)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27.