![]() |
Cytat:
|
od biedy moge GS-em przyjechać, ale w teren nim nie jeżdże bo cały czas gleby zaliczam i boje sie że za jakiś czas będzie się nadawał tylko na części :Sarcastic: nie jest tak posłuszny jak WR-ka , ciężko się przestwić z zabawki na klocka :dizzy: już nie daje rady na bejcy w terenie
|
Myślę , że i tak część osób pojedzie drogami asfaltowymi
1 - ze względu na obfite opady ( drogi leśne :vis:) ..a jeszcze ma padać :vis: 2 - I pewnie wielu by chciało w Czechach na czystym moto pośmigać . 3 - a ktoś wspominał , że na imprezę tylko zajedzie . Podstawa to chęci :oldman: P.S Wolnym trza być :grass::grass::grass::grass::grass::grass::grass:: grass::grass::grass::grass: |
OK
Regler pożyczony od Franka z Nysy więc wstawiennictwo z mej strony potwierdzam. |
a ja wróciłem od Ciebie bez świateł :)
|
jak w Czechach na czystym moto pośmigać??? a czemu czystym?? po co przecie to AT jest a nie jakis gejowoz ozdoba drog jadziem offem bedzie fajna zabawa, pozatym to nie poligon wiec bedzie delikatnie
|
Cytat:
Dokladnie o tym samym wczoraj pomyslalem poco komu czysta africa heheh A jedzie ktos moze z okolic Bielska Bialej to bym sie chetnie podpiol. Kurcze moja afri ze szrama pojedzie zostawilem moto u kumpla elektryka co by mi poprzegladal prady.|Jego bart pod moja nieobecnosc sie przejechal i pierwszy zakret sie ostro wywrucil moto z prawej strony zrysowane a koleszka reka i nadgarstek zlamane glowa pokiereszowana ku.... brawo dla pana . :mur: |
Cytat:
upss.....soooooorrryyy:mur::mur: No ale podobno sama się wyczyściła...;) |
Przypominam tel . w razie czego to Randal 506 986 693 i do Sławka 604 482 849 nie zapomnijcie o zmiennym obuwiu i skarpetkach ,naprawdę jest dużo głębokiej wody do sforsowania!
|
Cytat:
Może mi się uda dotrzeć:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |