![]() |
Cytat:
A dodam jeszcze że jak się wyząbkuje troche to przednia TKC jest głośniejsza niż orginalny tłumik :D Pozdro |
Mam, używałem. Byłem zdziwiony jak przyzwoicie radziły sobie w piachu. Na asfalcie jeździ sie świetnie, w lekkim terenie (lc4) dało się poruszać. Podobno tracą wiele ze swych właściwości "terenowych" już przy zużyciu na poziomie 50% - tego nie sprawdziłem więc nie potwierdzam. Nie zużyłem ich do końca gdyż ubrałem kostki. Do latania z przewagą asfaltu zdecydowanie kupiłbym jeszcze raz.
|
Cytat:
|
Nie wiem czy pod tą samą wjeżdżaliśmy, ale jako że ja nie lubię ekstremalnie traktować swojej niuni a wręcz raczej oszczędzam to i ten podjazd był dla nas z górnej półki.
Ale jak mi dasz swój sprzęt...... ooooo to nie ma mocnych :D ;)...hihi Ostatnio dosiadłem DRZy 650 :drif: , takim czymś to mogę w teren brykać, tam gdzie Afryką 40km/h to tym wariatem 80-90 i to ciągle chciało szybciej. |
Ja mam w swoim trampku mam z tyłu Saharę Enduro 3 z tyłu 75% i dość zużytą Pirelli skorpion z przodu.
Co prawda mam małe doświadczenie, ale nie mam większych zastrzeżeń do tych opon, wiadomo kostka to to nie jest ale za to na asfalcie są bardzo neutralne i nie sprawiają żadnych problemów. A w terenie to chyba najbardziej liczą się umiejętności, ja wjeżdżam wszędzie może nie z jakimiś zawrotnymi prędkościami ale nie było jeszcze tak żebym gdzieś nie przejechał. Także do lajtowej jazdy oponka może być :Thumbs_Up: Moje ostatnie latanko. http://img97.imageshack.us/img97/428...2010433.th.jpg http://img694.imageshack.us/img694/8...2010432.th.jpg |
Witam
Smigam na tych oponkach drugi sezon. Nie mam im zbytnio nic do zarzucenia z wyjatkiem blota.Lekkie blotko daje rade, gestrze- poraszka. Szybko sie zapycha i tyl tanczy jak chce-zero panowania.Suchy asfalt normalnie jak typowa asfaltowa(jezdze srednio 100-150km/h). Mokry asfalt(90km/h)nie mialem jeszcze zadnego uslizgu.Przod zuzywa sie powoli wiec starczy mi jeszcze na dosc dlugo, ale na tyl, chce teraz zalozyc TKC80 i zobaczymy jak to bedzie gralo. A no i piasek!! Tu niestety Sahara to bledna nazwa dla tej oponki... Mimo wszystko polecam...... Zrobilem na nich 4000km i na dwa napewno mi jeszcze wystarcza. Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |