![]() |
1 Załącznik(ów)
|
Cytat:
|
Tia, nie ma to jak na stojaka na zlot wjechać :P
|
Zrobiłem dziś 120km z tą siatką. Zaskoczyło mnie pozytywnie działanie tego wynalazku.
|
Chce zamowic taka siatke od chinczykow, ale jestem aktualnie na wyjazdach bez moto. Bede wdzieczny jak ktos zmierzy org. kanape crf i poda mi jej wymiary. Ma moze ktos jakis sprawdzony namiar na takie siatki? Dzieki z gory
|
Cytat:
|
W moim przypadku koraliki się sprawdziły bardzo dobrze, wadą okazało się iż szczypały kanapę i po 3 latach zrobiły się przetarcia.
|
Siatkę mam już od wiosny i nie powiem, sprawdza się, ale ja mówię o przelotach ponad 1000km dziennie. W sobotę ruszam właśnie w taki objazd i biorę: siatkę, wkładkę żelową, maść przeciw odleżynową, mąkę ziemiaczaną i Efferalgan z Codeiną. Po za tym ćwiczenia w trasie i gdzie się da na stojąco. Myślę, że wystarczy. Dzięki za rady.
|
Borkow, dzielny bądź. Zabierz co na jajka ;)
|
Okazało się, że tapicer motocyklista zamiast wkładki żelowej wsadził jakąś specjalna piankę (gąbkę) i kanapa zrobiła się bardziej miękka. Mówił, ze już zrobił takich kilka i jest OK. Kłóci się to trochę z patentem Touratecha, gdzie kanapa wg nich jest mega wygodna a jest twardsza od oryginału.
Z drugiej strony pamiętacie tego Białorusina Andrzeja, który ma ciekawe patenty i kręci swoje podróże? On w oryginalnej piance robił otwory co powodowało zmiękczenie kanapy. Czyli ma być twardsza czy miększa? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |