![]() |
Cytat:
nie będzie bo Ania nie pozwala pić naszej :D"kawy" a "kawy sojowej " w Czarnej Białostockiej jeszcze nie wyprodukowano. |
Pierwsze wpłaty ruszyły, dziekuje za mobilizację :D
1.Onufry22+Ewa -zapł 2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala zapł 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa zapł 6. Gołąb + Izeczka zapł 7. Ferdek + Ula zapł 8. Lezan81 + Gosia- zapł 11. Kornik + Kórnik owa zapł 12. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 15.Baba zapł 16.Marta i koleżanki -5-zapł 17. Wodzu + Kasia zapł 18. Ppro23- Paweł Złoty plus moje Złotko -zapł 19. Kowal+Bogumiła-zapł 20.jacek----magda -zapł 22.Kozioł+żonka zapł 23 Ekipa z Juchnowca 24 Emil +1 25 Czarny +Czarna Maryna. 26 Paweł i Irena |
24. Emil+1
25. Czarny +Czarna Maryna |
14. Grzechu+ Edzia = pizdziec, nie damy rady przybyć :(
|
Cytat:
Jeśli pozostałe osoby z listy opłacą i będą na balu to będzie nas około 50 asobów (wiem, że nie wygląda, ale tak jest:D). Ponoć został ostatni trzyosobowy pokój w hotelu. Decydujcie się kto się jeszcze nie zdecydował! No i proszę o wpłaty, już co raz bliżej do balu! |
Piniądz wpłacony.:D
|
Pierwsze wpłaty ruszyły, dziekuje za mobilizację
1.Onufry22+Ewa -zapł 2.Ivi + Szymon 3.Wasil+Oaza 4. Siwy + Kala 5.melon+melonowa+świca+świcuchowa zapł 6. Gołąb + Izeczka 7. Ferdek + Ula 8. Lezan81 + Gosia- zapł 9. Matełko + kóleszanka 10. Kornik + Kórnik owa zapł 11. Pucz + Gruba i jeszcze parę nienażartych gęb ale to później 12.Baba 13.Marta i koleżanki -3 14. Wodzu + Kasia zapł 15. Ppro23- Paweł Złoty plus moje Złotko -zapł 16. Kowal+Bogumiła-zapł 17. jacek----magda -zapł 18. Emilka 19. Kozioł+żonka 20. Ekipa z Juchnowca 21. Emil +1 22. Czarny +Czarna Maryna. |
Zedytował się pierwszy post!
Kto nie wpłacił to proszę się pospieszyć! Dziekuję tym, którzy po mimo szczerych chęci nie moga byc a "wpłacili kase do słoika" (Biker :bow:). Jednak to chyba będzie ostatni bal!!! :) |
Przypominam jutro bierzemy filcy, flaszku, jak jest to żonku,jak nie ma żonki to gumu do żucia, hajs do słoika, majtki na zmianę! Przypominamy kroki taneczne, dobre bajery i widzim się o 19:00 w Gospodzie!!!
|
Życzę Wam wszystkim wspaniałej zabawy!!! I pamiętajcie: Łysy ma dziś urodziny. Nie oszczędzajcie go, musowo z każdym się napić musi na każdą nóżkę!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |