![]() |
ech zatęskniłem za Chorwacją :) - pięknie :)
ps kolejna zmota która urzekła mnie swą prostotą (po tej Michała - https://youtu.be/EbPRMdDvE_k ) - to na rd03 jest ?? |
Cytat:
Jest nawet taki odcinek co by się Korsyka nie powstydziła. |
3 Załącznik(ów)
Przed Dubrovnikiem trafiłem mały objazd. Było inaczej, niż dotychczas. Polecam zbaczać z utartych dróg w ChR. No i jak młody dałem się nabrać przy straganie na blond włosy i kuse dżins.:drif: Jak to mówią z tyłu liceum...
Co do motocykla: http://forum.transalpclub.pl/viewtop...?f=183&t=20245 Na dzień dzisiejszy czekam na nowego trampka. To czym teraz jeżdżę jest próbą zabicia nudy ( w tamtym okresie) z priorytetem: hand made za niewielkie pieniądzę. Przepraszam za słabą jakość zdjęć. |
10 Załącznik(ów)
Noc nad zatoką kotorską. Noc z burzą i do 10.00 przelotnie kropiło.
Kilkaset metrów po ruszeniu "najeżdżam" na chłopaka po ślizgu na skuterze... Jest już policja, jest cały, ale czekają na karetkę. Omijam to i jadę w swoją stronę, sprawdzam hamowanie na tej nawierzchni i .....ślisko, jak na lodzie :dizzy: Na łuku portowej drogi przy 20 km/h ląduję na lewym pasie. :( Okrążam zatokę z chęcią wbicia się na górę. Wjazd na ponad 1000 mnpm. Pochmurno i dużo chłodniej. Wypalam się kompletnie z energii. Zjeżdżam w miasteczku na prawdziwą kawę. Świetny klimat w miasteczku przed południem. Kawa niestety nie podziała. Jadę kwadratowo po łukach z prędkościami 40-60 km/h. Późnym popołudniem dokręcamy km. kręcąć się po okolicy. Zapachy na wsi. :) Piękny kraina. Na jakimś targu kupuję owoce. Tak, jak podpowiedział mi Sylwek: fajnie jest się powłóczyć ze dwa dni po Montenegro. Jutro czeka mnie Serbia i szybki skok do Pl. |
9 Załącznik(ów)
Aha. Tu są wszystkie golfy 2. Masakra.
|
Widać, że jesień idzie w Maluchu z tyłu klapa zamknięta od wentylacji silnika :)
|
Cytat:
|
Na czerwonym parasolu to było logo Polo Cockty?
Namiastka zachodu w trudnych czasach, polska koka kola :D |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |