![]() |
Cytat:
|
https://powersports.honda.com/legacy...html#simulator jest grubo. Jutro na kompie poklikam.
|
https://youtu.be/onbTNyDo4zw
9 sek, wszystko wyłączone ABS RR, TC i Wheelie Control. Oczywiście że moznaby szybciej, ale mnie np nie sprawia to najmniejszego problemu. W ilu motocyklach adv które są teraz w salonach jest z tym łatwiej /szybciej? XRV już nie robią niestety i już nie będą nad czym sam ubolewam i trzeba się z tym pogodzić. Trzeba poświęcić trochę czasu na nauczenie się własnego motocykla, a przed wjazdem w off/szuter czy cokolwiek, wyłączyć wszystko - mnie więcej czasu zajmuje założenie rękawiczki niż ta czynność. |
Dla mnie to tez jest do ogarnięcia. Oczywiście mogłoby być prościej. Trochę jak z autami w niektórych można TC wyłączyć guziczkiem na desce, w niektórych trzeba przechodzić przez drzewko menu, trzymać długo klawisze itp... Niektórzy lubią Androidy niektórzy kochają srajfony.
Ja jestem bardzo zadowolony pomimo takich niedoskonałości. |
Cytat:
jedziesz w grupie, gasisz, zapalasz, upadłeś X razy więc musisz przekręcić stacyjkę bo inaczej nie odpali ( a podejrzewam, że po każdym przekręceniu stacyjki systemy trzeba znowu odłączyć, jesteś zmeczony... a prawo Murphiego jest bezwzględne, zapomnisz akurat wtedy kiedy najbardziej Ci będzie potrzbne wyłączone |
Cytat:
|
japierdole, przepraszam, ale nie wierzę, że jesteśmy na czwartej stronie tego ... wątku.
RTFM m |
A mnie to brakuje podświetlenia przycisków na kierownicy :haha2:.
A jeśli chodzi o multum ustawień to rzeczywiście galimatias spory i do tego kompletnie nie rozumiem dlaczego dla niektórych parametrów mało=1 a dla innych mocno=1 :vis: |
Cytat:
Jak postawisz ruska z wózkiem na koło to zamkniemy wątek 😂 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
Ja poległem. Nie potrafię na symulatorku wyłączyć ABSu na tyle. Czegoś tak posranego pod kątem nieintuicyjnej obsługi to jeszcze nie widziałem. Tak całkiem na poważnie. Niech mnie ktoś oświeci jak to wyłączyć. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |