![]() |
Cytat:
Tak na poważnie co to jest Urban? W sprawie Scramblera to mnie zawiodłeś bo kto jak kto, ale ty powinieneś mieć już go zamówionego na ile Cie znam... |
Obecnie nie mieszcze sie w nic wiec nie jezdze. A serio to myślałem o nim ale jak siadłem to jakoś czar prysł. Choć w sumie bardzo fajne moto. Ale starzeje się pomyślałem o czymś bardziej normalnym. Wpadł mi w oko r nine t urban. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Ale xe bardzo fajny sprzęt.
|
1 Załącznik(ów)
Dzisiaj pojeździłem 1.5 godziny scramblerem 1200xe
Wprawdzie mając na uwadze 3000 kaucji odpuściłem sobie teren, ale asfalt też dał mi jakie takie pojęcie o motocyklu ;) - wygląda wspaniale, choć street scrambler sandstorm to jeszcze większy rock&roll ;) - jest bardzo poręczny. Gdybym nie wiedział, w życiu nie powiedziałbym, że waży prawie tyle co Afryka. - wygodna pozycja na siedząco i stojąco, choć przy moich długich kulasach trochę mi brakowało oparcia dla kolan. - pięknie brzmi - przyspiesza jak głupi - intuicyjny wyświetlacz i sterowanie - niestety wydech pali nogę więc jazda w niskich butach boli. Postój na światłach boli. Podobno w najnowszej wersji trochę to poprawiono. - zaro osłony od wiatru, więc od 100-110 km/h już odpada połowa radości z jazdy. Mała szyba powinna trochę pomóc. Reasumując: Bardzo fajny motocykl, do spokojnych tras i ognia w terenie. To jeden z tych motocykli, do którego podchodzisz i już Ci się micha cieszy. Załącznik 108721 |
Cytat:
Powiedziałbym, ale nie powiem. Niech szukają dalej 😀. To zaledwie kilka dni i 1200km, ale nie pamiętam kiedy się tak ostatnio ubawiłem. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...446f89c78a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7c52fe6fc2.jpg |
Wzorzec miodu w dupie WMD jest przechowywany w Sevres.
Jednakoż trzeba pamiętać, że tak jak ów wzorzec jest jeden, tak, jak powszechnie wiadomo, dupę każdy ma własną :D Mnie się bardzo podoba ten motocyk a 1.2 dodatkowo mile łechce mnie tam gdzie lubię. Natomiast aby był to wzorzec to nie powiem. Na pewno chciałbym ale jako trzecie moto. Oczywiście, jeśli kupiłeś, to po ludzku, troszkę zazdroszczę :D |
Bardzo mi się podoba co piszecie. Najgorsze to ze motovykl mi sie podoba poza tym co go tworzy jako scramblera. Nie pasuje mi wydech i zbiornik paliwa. Jakby to było inne to byloby to moje docelowe moto. Nawet bez przedniej szybki.
|
Myku myśle ,że tłumik od Zard rozwieje Twoje wątpliwości
|
Cytat:
|
Myku, zacznij jeździć na tym, co masz :haha2:
Afryka tęskni, iXch tęskni, nie mówiąc o Cegle :D |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |