Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Rumuniada 21, jak zabić legendę (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=40817)

Ciaho 18.08.2021 20:01

Cytat:

Napisał Lucky Luke (Post 745244)
O Panie kochany ;) dobrze , że nie pojechaliście nigdzie dalej.
W kilka dni mieliście więcej moto fejli niż ja przez 10lat.

Nigdy nie widziałem tak wybuchniętego silnika od motocykla, a w trampku to nawet o takim nie słyszałem.
Trzymam kciuki za szybkie przywrócenie moto do sprawności.

Fajnie opisane i brawa za hart ducha.

Też jestem kapeczkę zaskoczony. Drugi silnik już mam na oku... i też się cieszę że to pod domem w zasadzie. Ale ten wyjazd był takim sprawdzianem bo w przyszlym roku chcemy na Mongolię uderzać. Pytanie więc czy myśmy ten sprawdzian zdali czy w prost przeciwnie bo nie wiem jak mam to interpetować:dizzy:

Emek 18.08.2021 20:27

Jak na Mongolię chcesz jechać? Transport czy na kołach? Bo jak na kołach to może być ciężko. Osobiście nie wierzę w otwarcie Rosji.

Ciaho 18.08.2021 20:52

Cytat:

Napisał Emek (Post 745260)
Jak na Mongolię chcesz jechać? Transport czy na kołach? Bo jak na kołach to może być ciężko. Osobiście nie wierzę w otwarcie Rosji.

Najbardziej chcielibyśmy na kołach... ale nie wiadomo co się bedzie dzialo. Teraz priorytetem jest poskręcać trampkando kupy i sprawdzić czy taka akcja jest na jego siły jeszcze;)

Ciaho 05.09.2021 16:01

1 Załącznik(ów)
Transalp po przeszczepie zyskał miano Transplant... jeździ pysznie:)

Załącznik 109546

stopa-uć 05.09.2021 17:12

Bardzo fajnie opisana relacja, pozazdrościć,
jednak na zakończenie spodziewałem się
że będziesz teraz z Natalią i........żyli długo i szczęśliwie.

ciał

_-aska-_ 06.09.2021 10:34

Cytat:

Napisał Ciaho (Post 747271)
Transalp po przeszczepie zyskał miano Transplant... jeździ pysznie:)

Gratuluję! Całkiem szybko poszło :)

P.S. Przy cytowaniu posta pojawia się jakby miało tam być zdjęcie oprócz tekstu. Ale w wątku zdjęcia nie widzę. Czy to u mnie problem czy nikt go nie widzi?

Ciaho 06.09.2021 14:44

Cytat:

Napisał stopa-uć (Post 747274)
Bardzo fajnie opisana relacja, pozazdrościć,
jednak na zakończenie spodziewałem się
że będziesz teraz z Natalią i........żyli długo i szczęśliwie.

ciał

hah no jak moto jeździ to można przygodę kontynuować, nie wiem gdzie to ma koniec:P

Cytat:

Napisał _-aska-_ (Post 747320)
Gratuluję! Całkiem szybko poszło :)

P.S. Przy cytowaniu posta pojawia się jakby miało tam być zdjęcie oprócz tekstu. Ale w wątku zdjęcia nie widzę. Czy to u mnie problem czy nikt go nie widzi?

Ja ramki na zdjęcie nie widzę, ciężko powiedzieć, może udaj że też nie widzisz;)

_-aska-_ 07.09.2021 17:21

Cytat:

Napisał Ciaho (Post 747355)

Ja ramki na zdjęcie nie widzę, ciężko powiedzieć, może udaj że też nie widzisz;)

Dziś to już nawet zdjęcie widzę. Najwyraźniej poniedziałki rządzą się swoimi prawami.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13.