![]() |
A tak z innej beczki.Jezeli w trasie padnie swieca,to jak sprawdzic ktora to?Taka sytuacja przydazyla sie wlasnie niedawno i i wymienilismy wszystkie cztery,a teraz nie wiadomo ktora w zapasie jest walnieta.
|
a skąd wiesz zatem, skoro nie widać, że to świeca? Może dostałeś po prostu przebicia i podobny objaw jest. Przy odkręcaniu świec mogłeś poruszyć kabel/poprawić mimowolnie styk i ustało
|
Spytaj Bajrasza.Mielismy taka przygode i wyszlo,ze to swieca u niego oczywiscie.U mnie nic sie nie psuje,hehe.Wymienilismy wszystkie swiece i bylo OK.Dlatego pytam,zeby nie wymieniac niepotrzebnie wszystkich swiec.Jest jakis trick?
|
Ja również chcę założyć świece irydowe, tylko nie wiem jakiego symbolu szukać.??
|
Cytat:
Chciałem Ci podpowiedzieć i tu zdziwko, nas stronie ngk nie ma Afri jako modelu motoru :) Ale gdzieś to miałem, zresztą zaraz ktoś pewnie podrzuci. Chyba to: DPR8EIX-9 99,9% |
dpr8eix9
|
Cytat:
|
To jest zamiennik dpre8...9..?
ja tam nie widze elektrod w litere U.. :confused: :) |
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Wygląda bardzo podobnie, jeśli to dokładnie te modele.
Ale znalazłem - jaka nagroda ??? Chodzi chyba o ten rowek po wewnętrznej stronie stopki /widac dopiero na powiększeniu/ Dla tych co chcieliby wiedzieć co jest lepiej w irydach http://www.globaldenso.com/en/produc.../features.html |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |