![]() |
fajnie fajnie, moje okolice. Widzę ,ze Mazury ostatnio coraz częściej odwiedzane ;)
Możnaby jakieś spotkanie ,,mazurskie,, zrobić ;) |
Dzięki za relację. Mamerek nie widziałem jeszcze, ale może w tym roku uda się zobaczyć.
|
Cytat:
Cytat:
Nie rozumiem jak można nie wejść skoro można :) Policzyłem nawet schody na wierzy ale mi się zapomniało a oszukać nie chcę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Norton, bardzo dziękuje za relację - jakże miło się czytało i oglądało. Tak bardzo brakuje takich, wyjazdowych treści ostatnio na forum. I właśnie w formie pisanej i zdjęć - nie filmów. :Thumbs_Up::bow: Co ważne, takie zgłębianie naszego kraju czytuje się nie gorzej niż relacje z dalekich krajów. Postaram się też coś dorzucić w dziale relacje :)
Wiosną 2023 byliśmy m.in. w Mamerkach z małżonką. Po raz pierwszy zresztą w mazurskich okolicznościach - bardzo nam się podobało. Z bunkra do bunkra też podziemiem przechodziliśmy :o Ogólnie - pierwszy raz tam byłem i w Wilczym Szańcu i w Mamerkach - ogromne wrażenie na mnie te bunkry i całokształt zrobiły. Gdyby nie psujący się (a właściwie nie wciśnięty jak trzeba w gniazdo) przekaźnik rozrusznika w ówczesnym GSie to wyjazd byłby w 101% udany :D a tak był w hm.. 99,9%. Pozdrawiam! zimny |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |