![]() |
Cytat:
|
Gratulacje @zimny. Niech służy dobrze i bzpiecznie :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nabru, dzięki :) |
W sumie i mnie pasował stary system włączania kierunkowskazów .
|
Się przyzwyczaję pewnie. Na razie to niechcący trąbiłem na puszki niczemu nie winne ;)
|
lewy z lewej, prawy z prawej, kasowanie od dołu po prawej.
też miałem w cegle na początku trochę zgryz ale to jest po paruset km bardzo wygodne i robi się naturalne - oczywiście po przesiadce na normalne moto zaczyna przeszkadzać normalny system :D dlaczego nikt nie narzeka na tą posraną zmianę, którą wprowadziła Honda? zamiana miejscami kierunków i klaksonu to był zamach :D |
Cytat:
Co do kierunków to wypowiem się ponownie jak chociaż z 1-2 tys km przejadę. |
Mnie to wqrwia już kilka lat:mur:
|
Gdy kupowaliśmy naszego gsa to według BMW czynnikami poprawiającymi bezpieczeństwo były, sposób włączania kierunkowskazów, zmieniło im się w momencie gdy zabrakło miejsca na przełączniki w kolejnych wypustkach. Elektrycznie wspomagany ABS, zrezygnowali po roku, bo pewnie stara gwardia nie mogła się przestawić a oni odkryli że system jest z założenia zaprojektowany na zbyt szybkie psucie, grzane manetki z tego nie zrezygnowali, telelewer też go trzymają. Wisienka na torcie czyli niezniszczalna przekładnia kardana, tak niezawodna że nie wymagała zmiany oleju, nie zaprojektowano korka spustowego. Pierwszy serwis i nowa informacja że będziemy zmieniać olej co 40000 km, podczas drugiego serwisu update co 20000 km, u siebie zmieniam podczas każdego serwisu, czyli co 10000 km
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |