![]() |
Myslales o Metzelerach?
|
Nie demonizujcie, 1/3 TKC w 1500km? Pozwolę się nie zgodzić, ale to oczywiście zależy od stylu jazdy. Miałem (a nawet mam, dojeżdżam resztki) 130/80-17 i poczułem ze słabo robi już na poligonie jak miała 7-8kkm. O ile pamiętam miała 3mm do znacznika. Teraz dojeżdżam do 9kkm, ale tnę ją bez litości na asfalcie, zaraz będę musiał zmienić.
Może 140 tak się zużywa. Tutaj mam wiedzę zerową. |
Wieczny a jak sprawuje ci się 130 z tyłu TKC.Jest o ponad 100zł tańsza niż 140. Dobrze się na niej jeździ?? Czy do 07A też można ją zakładać??
|
Anaki na asfalcie są rewelacyjne :Thumbs_Up: trzymają na mokrym i suchym ciepłym i zimnym, szutry tez jej nie straszne
Co do TKC to też jest bardzo dobrze na asfalcie w terenie wiadomo bo to przecież kostka ale ich zuzycie jest dość spore.Ja zajechałem ją w 2 tygodnie 7500km 50/50 asfalt/szuter. Mowa oczywiście o tyle, na przodzie nakręciłem na TKC ca. 9000km i bieznika zostało jeszcze sporo ale wyząbkowany strasznie i wyje jak ....:dizzy: Pozdro |
Cytat:
|
6 Załącznik(ów)
a tak umiera TKC80 , no może miałem pecha ale spoglądajcie na oponki czasem bo można się zdziwić , opona używana zgodnie z przeznaczeniem
|
to wygląda jak przecięcie...
|
Cytat:
|
na psy zeszli jak zaczeli w Korei produkowac?
|
a jaki rok produkcji i tydzień ?
Jeśli stare to żadna nie jest stuletnia :( |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |