![]() |
To ja też jeden przygarnę 3+1
|
OK dzięki, zatem:
Edycja 1 - 16 szt: 1. ŁukaszBia 1szt - rozdzielacz gotowy 2. Wierny 1szt - rozdzielacz gotowy 3. sudden 2 szt - rozdzielacze gotowe 4. żuk 1 szt - rozdzielacz gotowy 5. Forum Trampka 2 szt. - 1 szt. gotowa, 6. Szok 1 szt. 7. Raf 1szt - rozdzielacz gotowy 8. tadzik 4 szt. 9. Bałtrok 1 szt. 10. Vidon 1 szt. 11. CzarnyEZG 1szt Lista na edycję 2 - 9szt. (graty dojechały dziś, ale robota po skończeniu i wysłaniu całości edycji 1): 1. radoss 1szt 2. Forum Trampka - 2szt Sylwek. 3. bobens - 1szt 4. Adaggio - 1szt. 5. JaTomek - 1 szt. 6. RavKopytko - 1 szt. 7. MarasTA - 1 szt. Na chwilę obecną zostaje 1 szt. wolna. Mam brak odzewu od 2 osób - ale poczekam na spokojnie i będę robił, bo roboty dużo :dizzy: |
Cytat:
|
Jak masz jeden wolny z pierwszej edycji i nikt się po niego nie zgłosił to wysyłaj
go do mnie. |
Szok - nic nie dotarło? Może coś z privem, poczta? Ewentualnie mój tel chyba jest w profilu.
Adam - dam znać jak sytuacja, czekam na potwierdzenie. Edycja 2: 1. FAT radoss 1szt 2. Forum Trampka - 2szt Sylwek. 3. Forum Trampka - 1szt ( 2szt jak jakaś się zwolni) ziomek4000 3. FAT bobens - 1szt 4. FAT Adaggio - 1szt. 5. FAT JaTomek - 1 szt. 6. FAT RavKopytko - 1 szt. 7. FAT MarasTA - 1 szt. Lista edycji drugiej zamknięta! pierwszej rzecz jasna też :) Pozdrawiam Zimny |
Wysłałem priv, mam nadzieję że dotarł.:)
|
Tak, wszystko ok :Thumbs_Up:
|
Zimny ,jak Będziesz zamawiał klamoty,to może Domówiłbyś zestawy złączek,kostek do kompletu ? dopłacę :)
|
Cytat:
Ja też bym prosił (za dopłatą oczywiście) |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |