![]() |
Tez chetnie kupie, kilka na przod i tyl z nyplami, najchetniej nowki.
|
magicl. Na tył są bodaj dwa rodzaje. Inne na prawą a inne na lewą stronę piasty (różne długości).!!!!!
Przód chyba wszystkie są takie same. Nie pamiętam bo uzupełniałem szprychy ze 2 lata temu. |
2 Załącznik(ów)
Jak spędzać czas zimą :)
mały pomocnik przy ściąganiu opon Załącznik 37412 Załącznik 37413 tak to działa |
z tego co widzę na filmiku gośc czyści szprychy z nierdzewki.. te tak można, ale każde takie polerowanie zwykłych szprych ściąga ocynk i sprawia że będą bardziej rdzewieć,można rozpleść i dać do ponownego ocynkowania,albo wymienic na nowe z nierdzewki z aluminiowymi nyplami np: Excel,z tym że to dośc droga zabawa ale warta tej kasy bo spokój z rudą
|
bez przesady, nie sądzę, aby takim sznurowadłem był w stanie zedrzeć warstwę ocynku:)
|
ocynk to nie chrom,a powłoka jest w mikronach,ja tylko ostrzegam,a jak ktoś pastę jeszcze do tego doda to moment ruda sie pojawi
wiem z doświadczenia... każdy sie na własnej skórze przekona :) |
Wydaje mi się że raczej problem z tym sznureczkiem czy to robić czy nie nas Czarnuchów nie dotyczy :)) :D
pozdro! |
Facet spedzil ok. 40 sekund nad jedna szprycha, a obrobil tylko pol jej dlugosci... W AT? 36 z przodu + 32 z tylu x 1'20", bo jednak nie czyscimy tylko pol szprychy, daje godzine 10 minut i 16 sekund. Musialoby mi sie nudzic duzo bardziej niz teraz ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |