![]() |
Będę w Torbole pod koniec czerwca. Wyjazd typowo rowerowy szosa i XC. Całą rodzinką. Jorge może będzie okazja się spotkać.
Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Polecam Pitches A - bezcenne - namiot rozbity 2 metry od Gardy. D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
Kimałem niedawno w miejscowości Vöcklabruck lecąc do Italii. Hotel Auerhahn (centrum). Ale my lecieliśmy przez Brenner a to się trochę nie spina z trasą powyżej. Gdybyś zmieniał wizję dojazdu to to miejsce jest ok.
Tak na marginesie: ten hotel to prawdziwy labirynt. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Podepnę się pod wątek. Będę nad Gardą w maju, w południowej części. Biorę swoją szosówkę. Pomyślałem, że to może być też.dobra okazja aby spróbować e-MTB. Ma ktoś sprawdzone wypożyczalnie w tej części jeziora? A może warto abym podjechał trochę samochodem na północ i tam będzie fajniej na e-MTB?
|
Na północy jest zagłębie. Torbole, tam wypożyczalni więcej niż burdeli w Mikulovie. Trasy bajki. Względnie trochę bliżej po prawej stronie Malcesine i też dobra baza wypadowa na mtb.
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
być może zadam /również Tobie, Łuki/ to pytanie w dziale 'Dryndą po krzaczorach' ale na ile trudne jest zorientowanie się dokąd jechać w góry po przyjechaniu do takiego Torbole.
oczywiście jako stary czarnuch nie mam problemu nawigacyjnego ale jeśli są trasy 'fajne i fajniejsze' to mając dwa trzy dni z szarpanego urlopu przy okazji /jak to u mnie i u wielu bywa/ warto pojechać jednak gdzieś gdzie 'warto' a nie gdzie jest 'byle jak'. podpowiesz coś jako bywalec? jak pisałem - powielę temat w odpowiednim dziale. |
Cytat:
https://youtu.be/IOEGRBtEqRA Pozdrowienia, D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Jorge jednak się rozminiemy. Będziemy 10 dni. Plany mam na ten wyjazd ambitne.
Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |