![]() |
Z ciekawości, da się jakieś lekko offowe gumy dobrać do tego skutra?
|
Cytat:
|
Jak dla mnie to jest najlepszy skuter jaki miałem. Przejechałem nim Turcję, Gruzję, Armenię, Azerbejdzan, Kazachstan, Uzbekistan , Kirgistan i nawet udało się wjechać na Ak-Bajtal w Pamirze i dopiero tam dotarło do mnie , że czas najwyższy przesiąść się na Afrykę.
Po kasacji pierwszej Czarnuli kupiłem Integrę ale wytrzymałem na niej tylko kilka miesięcy, w porównaniu do Xadv to jednak moto o klasę niżej pomimo tego samego serca. |
A powiem Tobie że jest plan na Podlasie ;)
|
Cytat:
|
Już jest na stronie Hondy nowy X-ADV na rok 2025
- nowa owiewka przednia - nowy reflektor - tempomat - nowy/zmodyfikowany wyświetlacz - nowe siedzisko - gruntowna modernizacja DCT https://www.honda.pl/motorcycles/ran.../overview.html |
I nowa cena :)
|
W końcu niższa :)
|
jaki jest sens takiego motocykla? ani to skuter miejski bo za ciężkie, ani żadne ADV z motocyklem ma też niewiele wspólnego, może chodzi o osłonę przed warunkami pogodowymi ? waga ok 240kg to więcej jak CRF1100 w wersji manual, nowy trampek przy tym adv jest jak skuter i na 100% lepszy zarówno na miasto lub wypady poza. Niestety nie ma tempomatu ... to jest honda skutery na pierwszy plan.
|
Chodzi o to że to fajne jest i fajnie się tym jeździ.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |