![]() |
Cytat:
Chyba jednak lepsze są do turystyki ze wskazaniem na lepszą ochronę nogi niż typowe buty turystyczne. |
Cytat:
|
petros nie chodzi o jezdzenie - tylko o leżenie, wsadzenie nogi pod kufer, przywalenie afryką, samochodem, przycisniecie do skały.
Zadne turystyki z gornej półki (Oxtary infinity, HG Tuareg, BMW Savanna, czy Daytony TransOpeny) nie dadzą Ci jednoczesnie takiego bezpieczenstawa jak zwykle crosówy. Oraz zadne krosowe buty nie dadzą Ci, takiego komfortu jak wymienione Goretexy. Ten but jakoś godzi te cechy. W moim mniemaniu jest to najlepszy obecnie na rynku but adventureowy - chcialbym takiego mieć. Ale wole pojechać na wyprawę :) |
Fajnie, że coś takiego wypuścili (mój dylemat nareszcie rozwiązany). Zastanawiam się jeszcze czy nie upiekę się w membranie jak będzie naprawdę ciepło...
|
Cytat:
@Carlos Co do gorąca w gore to jeździłem w największe polskie upały i było mi komfortowo. Ja te Sidi maja taki sam gore to pewnie będzie podobnie. |
Dzisiaj owe buty miałem okazje pooglądać po przymierzać obfotografować :)
Gdyby tylko ta cena była inna. Bardzo fajne, bardzo wygodne ale za dużego porównania nie. |
Wie ktoś gdzie w Wawie mozna je (SIDI Adventure) zobaczyć, przymierzyć, kupic?
|
we F&F zapytaj - powinny być
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |