![]() |
..ja też chcę być "Go ladies":haha2::haha2::haha2:czyli pełny akcept tego co wymyślicie i wyprodukujecie (dotyczy też noclegu i innych odpałów):dizzy:. No i lecę po różową pomadkę, bo do tej pory na off road zawsze miałam krwisto czerwoną:lol8:
|
Cytat:
a ja pomaranczową :haha2: poszły wszystkie priv - czekam na info |
hey lejdiski, ja tez chce na puchar do kwidzyna!!! i te rozowe/czarne stroje koniecznie!!! nie wiem czy bede miala juz do tego czasu motor, ale jak sie nie uda to przyjade kibicować autem, nocleg na pewno z sob na niedz, bo w piatek nie wiem czy dam rade dojechac...
|
Ally, poszedł priv
megi, BABA, Rambo - czekam na Wasze deklaracje wersji i rozmiarów:dizzy: ;) |
Jak wszyscy to i babcia. Ja też kce :)
|
...hej hej, co tak cicho tutaj, ja już zdążyłam w międzyczasie wyhodować dwa długie blond warkocze:lol8:
|
9 Załącznik(ów)
no proszę! :dizzy: człowiek na chwilę (dosłownie!) zniknie po uszy w robocie, a tu już blond warkocze łobuzują :D i bardzo dobrze! :D:D:D
a z konkretów - miejscówka sprawdzona, lightowy on-offik wyznaczony (choć jak popada zdrowo, to się zrobi nieco weselej :vis::D), Kwidzyn uprzedzony o najeździe różowych misjonarek femdurowej rewolty :devil: - reszta jutro na pv, bo muszę natychmiast iść spać... kilka foc z traski: |
Hmmm...właśnie wróciłem z Podkarpacia i widzę, ze wątek się rozwinął. W zasadzie nie mam planów na następny łykend, więc wstępnie mógłbym się karnąć do Kwidzyna. :D Czekam na jakieś szczegóły, może być na priv ;)
|
[QUOTE=
kilka foc z traski:[/QUOTE] no trasa piekna, tak sie zastanawiam co zapakowac na moto kajak czy pontonik do przepraw ;))) |
traska lighcikowa - może być ponton :D
ogólnie okolica jest śliczna i na hard enduro ciekawa, ale nie będziemy przecież małostkowe ;) - polne dróżki, trochę asfaltu, trochę brukowanych traktów, zamek, most, kosciół, młyn (odpada nam kilka fajnych rzeczy po drugiej stronie Wisły, gdyż przeprawa promowa zamknięta na głucho.. :() - bardzo przyjazny, lejdisowski on-offik :at: btw, poszły pilne pv z buchalterią i dodatkowymi informacjami |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |