![]() |
Pewnym rozwiązaniem wspierającym przewracanie kartek mógłby być na przykład, ciężki pilot do telewizora ;)
|
No tak, staram się zaglądać na forum co najmniej raz dziennie ale temat jak widzę przeoczyłam... czytam o olejach, komu co w lagach, kanapa oryginalna czy przeróbka... ale najważnieszego dla mnie ostatnio tematu nie zauważyłam... chyba muszę sobie mocniejsze szkła kontaktowe sprawić :mur:
Lenka, ja polecam poczytać o tej dicie "South Bich" http://southbeach.c10.pl/ Właśnie się na nią przerzuciłam, bo po operacji nie mogę dojść do siebie a dupa wciąż rośnie... zrobiłam sobie mocne postanowienie, nie dość, że w trakcie diety rzuciłam faje (mam nadzieje, że na dłuugo) to jeszcze sama dieta nie sprawia mi większych problemów... wiem, że jest skuteczna bo koleżanki w pracy stosują i brak w niej efektu jojo oprócz wytracania zbędnych kilogramów... a to chyba dość ważne i cenne dla każdej kobiety :p Gdybyś była ciekawa statystych chudnięcia to możemy pogadać na Priv :D i wymienić się poglądami bo chłopaki jak widzę mają najwięcej do powiedzenia, oni są ciągle na diecie, przecież to forum, to skarbnica wszelkiej wiedzy, prawda chłopaki?? ;) Maćka |
Ciągle jak ciągle , w tym roku dopiero 1 raz się odchudzam :p I to skutecznie :Thumbs_Up: :)
|
Napisze brutalnie: W Auschwitz nie bylo grubasow.
Mniej jedzenia, wiecej ruchu. Proste, ale trudne. |
Cytat:
Złośliwej uwagi TURBODYMOMENA o "pilocie" nie raczę komentować - jadowity jak zawsze, znaczy żywy i zdrowy. I tak trzymaj Grzesiu! Maćka, dzięki, jak zawsze można na Ciebie liczyć. |
a ja słyszałam że najlepsza jest dieta NŹ (nie żreć znaczy się:) ) i więcej ruchu? a teraz podejście praktyczne-koleżanka się odchudza.. napisali jej-10 kilo w 3 tygodnie.. wiec liczy te 700kalorii codziennie po 5 razy, schudła od razu ze 2 kilo, za to-po tygodniu jedzenia trawy i zycia powietrzem dostala na tydzień L4 z powodu tzw jesieni średniowiecza, odstawila diete, po 3 tyg wazy juz +5 kg i dalej leczy odwodnienie bo brakuje jej potasu :mur: wiec-babki-na fitness, na jogging z psem rano, odsnieżyc przed domem, jeść trochę(!) mniej a przede wszystkim nie jeść węglowodanów(znaczy się nie tylko czekolady ale tez chleba, makaronu, ziemniaków itd)-i nic więćej-działa!!-wolniej ale jednak-poważnie ;)
|
burja - twój awatar teraz do mnie przemawia.
|
fajnie że Ci sie podoba, choć słabo mi na tej fotce ta przemowa wyszła... :) no i wg oceny "niezależnych ekspertów" nowy "dizajn" ponoć pasuje mi bardziej niż oryginał... o zgrozo :vis:
|
Burja......a może...więcej...sexu????:)- to zdecydowanie odchudza:):)- a dizajn...nie do podrobienia:):)
|
taaa.... seks jest dobry na wszystko.. wiem.. od migreny przez prostate po hemoroidy... (a wiem co mówie-jestem lekarzem :D) no i o diecie odchudzającej juz wogóle nie wspominając ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24. |