Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Przystanek Woodstock 2010 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=5021)

diverek 18.06.2010 01:29

Cytat:

Napisał Mucha (Post 120026)
Sie manko!
Witam!
Bylem kiedys w Jarocinie i chcialbym Wasza impreze zaliczyc wreszcie...
Chcialbym prosic o wstepne wpisowe na namniot. :)
Dziekuje!

P.S.:
Div., prosze Cie, przyznaj sie, ze Twoj avatar byl potraktowany przez Twoja zone deko - bo dla tych co jezdza cale zycie - to takie skoki troche deprymujace som... zeby nie powiedziec : wkurwiajace... ;)

Na gazie!

Trawa pod namiot darmowa. A za używanie kibla i prysznica postawisz piwko i też będzie git.
Fota oczywiście jest autorstwa mojej żony. Ale zapewniam że to żaden fotomontaż a już tym bardziej wyczyn. Może jedynie jak dla "amatora podwórkowego", który jeździ na motocyklu dopiero 3 miesiąc to coś więcej niż norma. Ale zapewniam Cię że ja od zawsze nie trzymałem się norm.

Mucha 18.06.2010 01:36

W takim razie - nie sadze, ze Ty wogole wiesz co to jest jakakolwiek "norma" - i to oczywiscie jest komplement... mimo tego, ze od chlopa do chlopa...
:)

Gawrys 30.06.2010 17:43

czy jak bede.....(nie wiem poprostu czy nie wygnajom mnie gdzies do pracy za gramanice), to moge wpasc na integracyjnego piwara.....?

Ciapek 01.07.2010 00:07

Ja będę bankowo wprawdzie motorkiem się nie bd cisnął ale pociągiem zawsze, żeby i jakiegoś browara po drodze spić jako że mam daleko

diverek 01.07.2010 09:51

Dobre piwko w zacnym towarzystwie nigdy nie jest złe.

Ciapek 01.07.2010 17:29

Także jak coś zgadamy się i pogadamy o dupie maryni :P

diverek 09.07.2010 19:40

Od wczoraj coś zaczęło się dziać na polu woodstockowym. Dojechało kilka kontenerów, dźwig i zaczynać się będzie organizowanie zaplecza technicznego. Lada chwila dowiozą manele i zacznie się stawianie sceny i reszty infrastruktury koncertowo socjalnej. Chyba włożę sobie zaraz motocykla między nogi i skoknę tam pstryknąć kilka fotek i trochę potu na poligonie wylać.

Vooytas 20.07.2010 22:55

i cos widać na polu?
Jak masz daleko do imprezy?

Gawrys 20.07.2010 23:08

Dajcie pany jakis nr. do siebie! Bo ja przyjade tam już chyba w czwartek, to bym sie schociasz przywital...

diverek 20.07.2010 23:08

Cytat:

Napisał Vooytas (Post 124409)
i cos widać na polu?
Jak masz daleko do imprezy?

No właśnie stamtąd wróciłem. Scena główna już stoi. Cześć sanitariatów już też jest coś działają na górze, chyba przy scenie folkowej. Pierwsi woodstockowicze już są. Siedzieli sobie przy ognisku. Ja mam do celu ze 2 km. Pomimo tego że mieszkam na samych peryferiach to sporo lasu mam do pokonania.

Cytat:

Napisał gawrys (Post 124410)
Dajcie pany jakis nr. do siebie! Bo ja przyjade tam już chyba w czwartek, to bym sie schociasz przywital...

Moje namiary masz w Afrimapie, łącznie z lokalizacją.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24.