![]() |
Cytat:
Fota oczywiście jest autorstwa mojej żony. Ale zapewniam że to żaden fotomontaż a już tym bardziej wyczyn. Może jedynie jak dla "amatora podwórkowego", który jeździ na motocyklu dopiero 3 miesiąc to coś więcej niż norma. Ale zapewniam Cię że ja od zawsze nie trzymałem się norm. |
W takim razie - nie sadze, ze Ty wogole wiesz co to jest jakakolwiek "norma" - i to oczywiscie jest komplement... mimo tego, ze od chlopa do chlopa...
:) |
czy jak bede.....(nie wiem poprostu czy nie wygnajom mnie gdzies do pracy za gramanice), to moge wpasc na integracyjnego piwara.....?
|
Ja będę bankowo wprawdzie motorkiem się nie bd cisnął ale pociągiem zawsze, żeby i jakiegoś browara po drodze spić jako że mam daleko
|
Dobre piwko w zacnym towarzystwie nigdy nie jest złe.
|
Także jak coś zgadamy się i pogadamy o dupie maryni :P
|
Od wczoraj coś zaczęło się dziać na polu woodstockowym. Dojechało kilka kontenerów, dźwig i zaczynać się będzie organizowanie zaplecza technicznego. Lada chwila dowiozą manele i zacznie się stawianie sceny i reszty infrastruktury koncertowo socjalnej. Chyba włożę sobie zaraz motocykla między nogi i skoknę tam pstryknąć kilka fotek i trochę potu na poligonie wylać.
|
i cos widać na polu?
Jak masz daleko do imprezy? |
Dajcie pany jakis nr. do siebie! Bo ja przyjade tam już chyba w czwartek, to bym sie schociasz przywital...
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |