![]() |
3 Załącznik(ów)
U góry gumka, dodatkowo pasek od pedału (na hardcore), siatka plecakowa + cordura. Sprawdzone
|
To ja Ci powiem gdzie wode masz zabrać. Na plecy do plecaka (camel bag ) tylko duży bo bywa tam gorąco. Do tego po drodze bedziecie mijać dwie olbrzymie rzeki jeśli pojedziecie tą samą drogą co my. Od razu Ci podpowiem najlepiej jechać solo i zamiast karnistrów aluminiowych, spokuj się do sakw.
|
Jojna, sakw też nie biorę:) Worek i kufer centralny. Camela oczywiscie mam i zabieram.
|
Taki mały OT: ja mam coś takiego zamiast bukłaka: http://pietros.pl/rurka-konwersyjna-...7ab7e962618522. Fajnie się sprawdza, bo nie trzeba dbać o bukłak, butelkę się zużywa, można ją wywalić i podpiąć następną.;) Są różne przejściówki na nakrętki. Swój zestaw kupiłem w zeszłym roku w Decathlonie. Może się przyda komuś takie info.:)
|
zakupiłem drut nierdzewny 3mm, zrobilem przymiarkę będę giął pętelki na gmolach. Przymiarki zrobilem, no ma to sens:)
|
Kurka wodna zdjęć nie mogę zgrać. jutro zrobię jeszcze raz po swojemu i zapodam. Podos ty fetyszu. drut nierdzewny nawet znalazł. zapomniałem dodać, że działa tylko drut platynowy ;)
|
6 Załącznik(ów)
Doszlo, Zapodaję. Doś ważny jest komentarz autora - Wymysliłem, ale nie przetestowałem. Wiec prawa autorskie są Twoje a ja przetestuję czy to sienie pogubi.
Dalem ciała z tym drutem, platynowy kupię w tym samym sklepie spawalniczym?:haha2: Załącznik 10515Załącznik 10516Załącznik 10517 Załącznik 10518Załącznik 10519Załącznik 10520 |
Podosku dziekuje za fatyge i przepraszam wszystkich zainteresowanych za zwłokę. Zdjęcia u mnie sie nie wyświetlają. a to że wymysliłem a nie testowałem napisałem w pierwszym poście.
dzidda |
No Panie Podos. Do tablicy. Plusy i minusy i dlaczego oraz gdzie.
|
daj chwilkę sie odkopać w robocie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56. |