![]() |
Artuditu- Wpadnij do mnie do garażu i obejrzyj moje Onile (chyba t 10 - za 400 zł) - jak je obejrzysz to nigdy nie kupisz tego GÓWNA! Był mrozek więc "skóra" w okolicach zgięcia nogi połamała sie na pierwszej jeździe. To nawet nie jest produkt "skóropodobny". Mam również AXO Boxer i pomimo identycznej ceny są to buty o całą klasę lepsze. Też gówniane, ale o niebo lepsze.
Jeśli byś miał jednak kupować Onile - KONIECZNIE wpadnij do mojego garażu - masz nie daleko a na pewno zrezygnujesz. |
Zgadamy się.
|
yo!
nie sadze artu zebys mial taka wielka łape ale jesli to mam tech7 w stanie bdb rozmiar 46 do oddania za rozsadna kase bo sie okazaly troche za duze. |
Yo pijaku. stopy akurat mam małe:D 43:vis:
|
Tu masz linka :
http://www.africatwin.com.pl/showthread.php?t=5478 Fajne buty - Ramires mnie namawiał ale niestety były poza zasięgiem kasowym - zawias i skarpeta :Thumbs_Up: Przymierzyć możesz u Olka Ja mam Tech 4 - fajny but - wada mało szczelny i przemoczony długo schnie - gąbka w środku - zapach jak przedmówcy pisali a propos Tech 3 - drugi raz bym nie kupił :(. Kupując tańsze buty patrzyłbym czy nie mają tej cholernej gąbki w środku. |
Fajnie, nawet bardzo. Tylko rozmiar:mur:
|
pi.. pi.. pijoku?! ;)
performerze, raczej... |
Kupiłem niedawno te AXO Boxery. Chodziłem po domu :) - wygodne
|
Cytat:
|
Cytat:
Moja jest taka: Kupuje buty za 400 (bo nie mam wiecej, zal mi itd.) "Był mrozek więc "skóra" w okolicach zgięcia nogi połamała sie na pierwszej jeździe" drugi raz nie robie błedu kupuję takie za 800. - razem 1200. No i mialbyś wymarzone Krosfajery. Czy jakie tam chciałeś. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |