![]() |
Cytat:
|
OOoooooo chopie, dużo by gadać :) Generalnie to to kameralny wypad lasami, napisze do Ciebie priva chyba, opisze pokrótce fajne miejsca w waszych okolicach?
|
Witam, witam. Tak się sklada, że baaardzo często śmigam w tamtych okolicach. Mam jakieś 10 km do pętli. Z ogromną przyjemnością się przyłącze. Zapewne paru znajomych tez by się wybrało.
1. Diverek + Brunetka 2. Łukasz & Juni 3. Puntek + jakaś ekipa z Wrocka do ustalenia ... 4. Wieczny - nigdy nie byłem, wypadałoby nadrobić. 5. Patiomkin 6. maniak.......motormaniak 7. torak - przez dwa lata mogło się coś zmienić 8. Bigos - postaram się być 9. pałeł & Magda 10. Ray + ekipa ze Świebodzina |
:D
Cytat:
No ok. , dopiszę się raz jeszcze :D 1. Diverek + Brunetka 2. Łukasz & Juni 3. Puntek + jakaś ekipa z Wrocka do ustalenia ... 4. Wieczny - nigdy nie byłem, wypadałoby nadrobić. 5. Patiomkin 6. maniak.......motormaniak 7. torak - przez dwa lata mogło się coś zmienić 8. Bigos - postaram się być 9. pałeł & Magda 10. Ray + ekipa ze Świebodzina 11.Klas |
Klas - najmocniej przepraszam :), przy okazji, możemy odwiedzić na dziko Radziecką Baze Atomową....
http://img442.imageshack.us/img442/2219/98797838.jpg PS. a jaki termin? Na miejscu jest świetne miejsce na ognisko... |
Cytat:
|
lepiej maj, w kwietniu same zloty są ;)
Też może uda mi się wyrwać |
NIe wiem jak służba, ale jakby siędało to też wpadnę...
|
I ja tak jak RAY jestem za zwiedzeniem tej radzieckiej bazy atomowej - podobno jest taka sama jak ta kolo mnie <kolonia brzeznica - pod bornem sulinowem> <kolonia brzeznica="" -="" pod="" bornem="" sulinowem=""> tylko mniej zniszczona a wiec warto :Thumbs_Up:
</kolonia> |
Cytat:
</kolonia> |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |