![]() |
No pewno że się dzieje :D jeden silnik zatarty i jedno zawieszenie pogięte ;):p
|
Sukces ma wielu ojców, porażka jest sierotą ;).
Cisza jakaś... Dajcie znać, może przebijecie Multumesc :D. |
dzieje sie oj dzieje
z sześciu motocykli na dzień wczorajszy trzy przestały działać, zatarty silnik, złamane zawieszenie, uszkodzona skrzynia, na dzień dzisiejszy z tych uszkodzonych złożyli, po małych konsultacjach :), jednego i napierają dalej, poczekamy zobaczymy, ale będzie dobrze przecież nie może być inaczej |
Jak trzeba montować jaką ekspedycje ratunkową z częściami to dajcie nac szybko bo mam wolny wikend. Babcia odpalona mogę gnać do hiszpani.
|
Ból trwa chwilę, chwała jest wieczna :).
Proszę pozdrowić ode mnie chłopaków bo nie mam do żadnego z nich telefonu. Z godnością Panowie, z godnością :). PS: rozumiem, że co najmniej dwie Afryki wrócą z zawieszeniami od KTM :D? |
10 Załącznik(ów)
Jesteśmy w domku. Wszyscy zdrowi(prawie) i szczęśliwi. Maszyny gdzieś we Francji zmierzają z Kajmanem do domku...W Pirenejach mała kolizja z dzikiem ale Patrol to twardy zawodnik :-)) Przyjdzie czas na szersza relacje... Na poczatek kilka fotek....
|
16 Załącznik(ów)
Dalsza cześć...
|
Paneee, nie widać zdjęć!!!
PS. Niecierpliwie czekamy na relację. Ze strzępków informacji jakie docierały zapowiada się dramatycznie ;) |
Witamy na polskiej ziemi :). Dobrze, że Wszyscy cali i zdrowi, no i przede wszystkim szczęśliwi.
Czy tylko mi powyższe zdjęcia się nie otwierają (wina mojego kompa), czy komus jeszcze? |
Cytat:
Puszek coś jest nie tak ze zdjęciami. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23. |