Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Wiosenny Rajd Podlaski (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6267)

Ivi 20.04.2010 22:53

Cytat:

Napisał Ola (Post 111148)
Zupełnie, zupełnie nie! Z resztą na pewno w tym roku, tylko po prostu trochę póżniej, przyjedziemy z Jurkiem na "Wasze ziemie" - od dawna do Was nas ciągnie. Także nasz najazd "macie jak w banku" :D

Nooo Ktoś obiecał wpaść na koncert :D

Mucha 21.04.2010 20:36

Cytat:

Napisał Cibor klv (Post 110911)
Jeszcze pewne miejsca dzisiaj okazały się nieprzejezdne, ale zobaczymy jak będzie za 3 tygodnie.

...nie lubie marudzic, ale: podlascy gorale mowia, ze pogoda bedzie tragiczna przynajmniej do polowy maja... sprawdzcie: 10-14 stopni w dzien, deszcz i O w nocy. Szkoda zeby to zepsulo nam impreze. Te drogi pewnie nadal beda nieprzejezdne...
Ponad to: Ola, Jurek, Mecenas nie moga; pewnie sa tez inni, ktorzy nie odezwali sie; Wasil niepewny... moze jednak przesuniemy to na termin dalszy... :Sarcastic:
Pogoda sie poprawi, wszystko rozmarznie, Wasil spokojnie urodzi dziecko i bedzie git... aha, a ja pojde 15-go na ta p...a 50-tke do mego szwagra, ktory wlasnie zadzwonil i urzadza wielka fete...:mad:

To mowilem ja, Muchozol.
:)

graphia 21.04.2010 21:44

też bym śmignął w innym terminie. Cibor wie.

jendrus 21.04.2010 22:11

Cytat:

Napisał Mucha (Post 111358)
...nie lubie marudzic, ale: podlascy gorale mowia, ze pogoda bedzie tragiczna przynajmniej do polowy maja... sprawdzcie: 10-14 stopni w dzien, deszcz i O w nocy. Szkoda zeby to zepsulo nam impreze. Te drogi pewnie nadal beda nieprzejezdne...

:oldman:
enduro nie pęka :hehehe:

siwy 21.04.2010 23:04

inny termin komu innemu nie będzie pasował, u mnie np. ciężko z majowymi weekendami a ten akurat pasuje

Cibor klv 21.04.2010 23:43

Cytat:

Napisał Mucha (Post 111358)
Ponad to: Ola, Jurek, Mecenas nie moga; pewnie sa tez inni, ktorzy nie odezwali sie; Wasil niepewny... moze jednak przesuniemy to na termin dalszy... :Sarcastic:
Pogoda sie poprawi, wszystko rozmarznie, Wasil spokojnie urodzi dziecko i bedzie git... aha, a ja pojde 15-go na ta p...a 50-tke do mego szwagra, ktory wlasnie zadzwonil i urzadza wielka fete...:mad:

To mowilem ja, Muchozol.
:)

W sumie termin nie jest jakiś taki sztywny, ale no niestety wszystkim dogodzić się nie da.. co do pogody, to też trudno przewidzieć z takim sporym jednak wyprzedzeniem co będzie...może za tydzień, dwa, prognozy będą bardziej wiarygodne, to wtedy można będzie rozważyć zmianę terminu, a póki co kto da radę niech przyjedzie, jeśli nie tym razem, to kto wie ..? może będzie jakaś letnia, albo jesienna edycja rajdu podlaskiego..

Lidke 21.04.2010 23:57

Kuna. Moto się rejestruje a prawko.hmmmmmm. nie ma jeszcze terminu. Ale będę:D

Ola 22.04.2010 10:36

Cytat:

Napisał Ivi (Post 111242)
Nooo Ktoś obiecał wpaść na koncert :D

Obiecuję, że przyjadę, tylko trochę później. Może będę mogła chociaż Twojej solówki posłuchać :-)

borunin 22.04.2010 20:31

Postaram się być. Na Podlasiu pomieszkuję więc wypada:D

rafalski 25.04.2010 09:58

Po jesiennej edycji rajdu to niewypada niebyć :P

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10.