![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Dzięki.
Ale jak się zdarzy, że wywierci prosto, to jest OK ? Może :chleje:i pracuje. pozdro |
Sory Panowie być może pomieszały się komplety.
Proszę napiszcie dokładnie o których otworach mówicie. Proszę odesłać te krzywo wywiercone, przyślę prawidłowe i oddam w liście kasę za przesyłkę. Teraz wiem, że to chodziło o szybę. Sprawdzę wszystkie, ale otwory wykonywane są laserem i w oprogramowaniu na 100% jest równo. Muszę sprawdzić gdzie leży haczyk. Taką korektę można zrobić od ręki. Jeszcze raz przepraszam za problem z Waszymi egzemplarzami, przy montażu nie zwróciłem na to uwagi. Dla Motomyszy wkładam dodatkową szybę. Same uchwyty mają lekkie ścięcia w miejscu styku z szybą, ale tak ma być. One wtedy schodzą się do środka i nie zginają tak bardzo szyby. |
Poproszę jedną sztukę. Kasa wysłana
|
No i się wyjaśniło!!!!
Proszę wszystkich, którym przez moje gapiostwo trafił się deflektor o delikatnie przekoszonych mocowaniach, o poluzowanie wkrętów mocujących uchwyty do szyby i dokonanie korekty ustawienia. Dziękuję za zwrócenie uwagi, bo następne szyby będą miały otwory bez luzu i nic się przy montażu nie przesunie. Jeszcze raz przepraszam za kłopot i życzę bezproblemowej eksploatacji. |
siemanko. czekałem, czekałem i sie doczekałem. deflektor zrobiony bardzo kulturalnie :) Trafił mi się "krzywy" egzemplarz ale tak jak mówił WD60 - wystarczyło poluzować śrubki i ustawić odpowiednio szybkę. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Deflektor zamocowany już na afri na szybie wysokiej MRA. Kończę pracę o 17stej i lecę testować nowy nabytek.
Dzięki i pozdrawiam. |
No i co, da sie "na sztorc" ustawic?
|
tez zamawiam jeden. przelew zrobiony. ;-)
|
Kasa poszla sztuk 1 pozdro pablodiablo
|
Cytat:
Poprawiłem wg zaleceń i jest symetrycznie:Thumbs_Up: :Thumbs_Up: Pełna profeska. Dzięki. Zrobiłem 200 km i jestem naprawdę zadowolony. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21. |