![]() |
Czad!
|
Super wycieczka i piekne foty/opis - czekam na ciag dalszy
|
Fajnie się czyta, szczególnie o miejscach, w których było się samemu.
Autostrada Edirne - Stambuł to najbardziej pechowa droga dla motocyklistów z Bulandy jaką znam. Razem z moim, awaria twojego kolegi była czwartym przypadkiem o jakim słyszałem, chociaż generalnie to wcześniej rozchodziło się o "prundy". Kontynuuj:) |
Świetny opis. Czekam na ciąg dalszy
|
Oj czekamy czekamy ..... :lukacz:
Wysoko poprzeczkę sobie postawiłeś :D |
Sorki, te kości tak sobie po prostu leżały ?
Wyglądają na ludzkie. Tzn. w okolicy ludojady, ludożercy lub miejsce odnalezienia ciała. Do ZONE REALITY się nadaje. Wulkanik miodzio. |
nie lezaly, ale chodzily... wiadomo jaki apetyt czlowieka nachodzi po takich przeprawach ;)
|
Jak byłem ciekaw co w następnym odcinku Prisonbreak'a to ściągałem z sieci ... ale za cholerę nie mogę wygooglać następnego odcinka "Łicz beter..." :mur:
ma ktoś może ?:zdrufko: :bow: :bow::bow: Beddie ... |
hehe... w końcu się widzę zabrałeś do napisania to kapcie spadają. miło się czyta i miło mieć świadomość, że moja była luba Cię tam zawiozła i... przywiozła :) hehe ;)
dawaj dalej! majtas |
Normalnie czad!! Już nie mogę się doczekać odcinka, w którym dowiemy się o tajemniczym waleniu z serca tenery. Trzymasz w napięciu tak,że mięśnie mi ścisnęło po przeczytaniu tego wszystkiego. Szkoda mi kolegi,który nie mógł doświadczyć tego samego co ty.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |