![]() |
Witajcie!
specjalnie na potrzeby organizacji zlotu ku pamięci Izydora mamy gang. tam będziemy mogli pisać sobie nie niepokojąc opinii publicznej i nie będąc niepokojonymi przez innych niecierpliwych czarnuchów nt. co kto ma zrobić aby w maju 2011 bawić się dobrze. pomóc może oczywiście każdy i każdy kto chce pomóc może zostać zlotowym gangsta. Jak mniemam wszyscy, którzy deklarowali uczestnictwo w organizacji, otrzymali od Sambora wiadomość. Jeśli tak nie jest zapraszam na priv. Tych, którzy w dobroci swego serca już zaofiarowali pomoc proszę o kontakt celem dodania do gangu. Organizacja już się dzieje a do połowy listopada musimy mieć to z głowy. Zapięte w sensie spodziewanych wydatków $$ i tego co się ma dziać i jak. Ławą Panie i Panowie zatem. Zdruf Matjas |
Bylem na zamku, poustalalem to i owo. Przenosimy sie z dyskusja do gangu zalozonego przez Matjasa. Do 15 listopada beda szczegoly imprezy. Potwierdzony ostatecznie jest termin 13-15 maja.
Wiec jesli ktos nie jest przesadny to zapraszamy 13 maja w piatek. Przesadni moga przyjechac dzien wczesniej. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Przeglądając swoje skarby przywiezione ze zlotów jako dowód zał. Wtedy cyklicznymi gośćmi zlotów Scorpion'a byli Angole Szwedzi Duńczycy Czesi..... Wtedy było cholernie trudno ! Dzisiaj - dlaczego nie? Termin można by trochę przesunąć na później. Stabilniejsza i cieplejsza pora dobrze wpływa na frekwencję:) Zaproszenia - trzeba rozesłać na wszystkie fora plus indywidualnie do powiedzmy liderów. Wtedy również grałem (choć nie było za bardzo na czym) i nawet wielu było wielce zdziwionych, że muza jest na "czasie". Cześć z nich myślała, że będzie się bawić przy Mazowszu:haha2: Organizacja. Tutaj już nie ma mowy o spontanie! Wielu którzy zgłoszą się do "sztabu" musi dać z siebie 100% Bez żadnej urazy dla organizatorów Białej 2010, ale wyobrażacie sobie rejestrację ludzi przydział kluczy do domków na tak wielkiej imprezie w takim tempie? Cieszy mnie, że coś się kręci.....jeśli w czymś mogę pomóc - chętnie. Powodzenia:Thumbs_Up: |
nie mam afryki, nie mam trampka, nawet XR nie mam,
ale jesli tylko bede mógł pomoć, dać cos od siebie, walcie otwarcie Z szacunku dla IZIego... |
Chetnie się włączę w organizację miedzynarodowej imprezy XRV. Jednak zlot, który robimy w Grodźcu na pewno nie będzie miał zamknietego afrykańskiego charakteru.
Gieesiarze i kateemiarze maja się czuć na nim równie dobrze jak afrykanczycy. Szczegóły 15 listopada. |
Panowie? Można się jeszcze podłączyć? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
...o to, to! - co złego, to nie ja, oczywiście ;) |
Nowy jacy młodsi,co ty za defetyzm siejesz, w Białej było trampków jak mrówków, tosz my są bracia biźniacy i to dwujajowe - mamy w nazwie literkę H i serduszko w układzie V.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:00. |