![]() |
Cytat:
|
A jak ja nie jestem chłop i mam gumofilcy i motur, to mogie, mogie, mogie:bow:????
|
a MZ-teczką można się przytoczyć?
|
Spółdzielnia mleczarska nie udziela odpowiedzi na takie trudne pytania.
|
Nie wpuszczamy tylko kułaków, obszarników i innych elementów politycznie podejrzanych ;)
|
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka |
Rekonesans poczyniony. Tereny do jazdy oczywiście bardzo fajne, ubite szutry, trochę piachu także spokojnie na szosowych gumach można przejechać, no chyba że będzie lało i nawierzchnia rozmoknie to będzie troszkę trudniej, ale wtedy będzie można polecieć więcej asfaltem. Miejscówka na popas jest naprawdę fajna, kimać jest gdzie, można też zamówić jakiś kocioł bigosu, albo jakiegoś innego jadła. Browar będzie na miejscu w dobrej cenie zatem nie ma sensu przywozić ze sobą, wódeczka toże. Kto w sobotę nie będzie w stanie wyruszyć na trasę jest opcja wożenia gnoju u pana gospodarza (filcy i widły będzie można wypożyczyć na miejscu)
|
gospoda w chlewie - chlew w gospodzie..
|
Współrzędne Chlewa z gógla
53.211257, 23.774363 +53° 12' 40.53", +23° 46' 27.71" ale z tymi góglowskimi współrzednymi to różnie bywa zatem jakby co to Szymon poprawi w oparciu o swój prywatny i tylko jego dżipies. Chlew to tam będzie po naszm wyjeździe :D |
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka 9. Jaro-Ino 10. .......... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:29. |