![]() |
Cytat:
Podczas reanimacji wyglądał tak: http://www.kishon.republika.pl/album...obrzekoczy.jpg A 4.09.2010r. Cinquecento zajechało mi droge i znów wszystko poszło w ..... Brunetka, trampki to twarde sprzęty, naprawi się ;) Zrób tak jak chłopaki mówili. Idź się przebadać u chirurga i ortopedy. Pare zdjęć RTG, wizja lokalna obitych miejsc i spokojniejsza głowa. Zdrowia!!!! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
tak jak obiecałem
|
Cytat:
Pozdro |
Brunetka, kupe szczęścia w nieszczęściu, dobrze że cała jesteś, kuruj się
Wiadomo kałuż nie ma co ignorować, zwłaszcza tych niewinnych nie wiadomo jakie licho na dnie. Ja podobnie rok temu http://forum.transalpclub.pl/viewtop...%C5%BCa#p27392 . . .całe szczęście nie miałem drzew czy kamieni tylko przeorane miękkie pole. Las z wąskimi ścieżkami jest niebezpieczny przy glebach i małych potknięciach drzewa nie wybaczają omyłek . . . . trampki, . . . dużo mogą znieść, nie ma co się przejmować, kolejny pretekst do przeróbek ale to najmniej dziś istotne zdrowia!:Thumbs_Up: |
Oj widzę że kilka trampków jest w podobnym stanie jak mój :) więc nie jest najgorzej ;)
dziś czuję się już troszkę lepiej, wczoraj miałam gorączkę i było mi strasznie zimno. Divercio zaopiekował się mną... polopierynka, wmasowanie tony maści na stłuczenia i jest już w miarę ok. jeszcze najgorszy ból to klatka piersiowa i ręka - ramię. Zaraz jedziemy do lasu po moje części od motoru. Mam nadzieję że jeszcze tam będą ? |
Cytat:
taki ból - tak może byc :( |
wrruuummmm
ale się wystraszyłem.... łojacie.. Ty Brunetka tak więcej nie rób bo Twoim kibicom pikawa wysiądzie! dbaj o siebie teraz i ćwicz pamiętaj - kałuże tylko daleko od drzew bo inaczej :mur: trzymam kciuki za wydobrzenie i rozważam wspieranie Diverka w alkoholiźmie... |
Na temat bolących żeber trochę wiem z doświadczenia, najczęściej podczas zgniatania uszkadza się chrząstka i przy każdym oddechu boli jak cho...ra.
Niestety maści nie wiele tu pomogą najskuteczniej leczy czas, dużo czasu. NO i warto odwiedzić ortopedę- dobrego |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24. |