![]() |
też bym się pisał, tylko że na st...
|
Tak sobie myślę jakby tu rozwiązać umijscowienie wzorów na bagsterze.
O ile na mój gościu będzie sobie mógł odrysować z baku to na inne baki takiej możliwości nie ma. Wielkość baku będzie taka sama dla RD07 i 07a, ale na 03 i 04 trzeba by było znowu ściągnąć miarę. Najprościej by było zrobić jednokolorowy, ale to już nie będzie to. Ktoś ma jakieś rozwiązanie powyższego? |
Z mojej strony wygląda to tak że gadałem z gościem z bagstera i mówił że kwestię wysokości rabatu możemy ustalić w momencie jak już wiadomo będzie jakie modele chcę zamówić. Na pewno przesyłka do mnie do domu w Hamburgu będzie za free a z Hamburga do PL przywiozę też za free bo przy okazji. Ale może zróbmy tak że Rychu się dowiesz co i jak z tymi pokrowcami od twojego kumpla i dasz znać i się skonsultuje kto jaki pokrowiec chce, bo nie wiem w tajkim razie czy zawracać głowę bagsterowi.
Pozdr :) |
Też wstępnie jestem zainteresowany oryginalnym bagsterem.
Dlaczego nie szytym? Rozeznany mam rynek skajów w Polsce i z niektórymi kolorami jest wielki problem. W moim przypadku kolory wersji z 93 roku turkus/fiolet/dziwny żółty - turkusowy nie do zdobycia (mam kilkaset próbników skajów nie tylko polskich producentów i nie spotkałem się z takim kolorem) Żeby zamówić taki kolor minimalne zamówienie to 200 metrów bieżacych.:dizzy: Uszyć pokrowiec na bak nie problem (umiejętność szycia posiadam w stopniu wystarczającym do takich pokrowców i sprzęt też mam). Pamiętajmy że do bagstera można przyczepić takkbaga bagstera w odpowiednich kolorach a do tego potrzebne są odpowiednie zaczepy (metalowe i plastikowe). Pozdrawiam |
ja też byłbym chętny na bagstera
|
Cytat:
Jak będzie wiadomo za ile orginalny bagster to nie wykluczone, że też się zdecyduje. |
To już jest co najmniej 3 na bagstera.
|
Rychu śledzę ten wątek i czekam na rozwój tematu. Czy Twój kumpel jest w stanie przyszyć uchwyty do tankbaga?
|
To nie kumpel, a tapicer samochodowy którego ze dwa razy na oczy widziałem. Co do uchwytów to raczej nie powinno być problemu, bo maszyny ma dość dobre.
|
cena oryginalnego bagstera będzie znana dopiero kiedy podam człowiekowi jakie modele i ile ich potrzeba. ze względu na to że różne kolory/ modele mają różną cenę.
http://africatwin.com.pl/showthread....659#post147659 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |