![]() |
Nie pamiętasz jak było dawniej na zamku 1 komnata jako sanitary na najbardziej wysuniętym rogu zamku :) a jak nie ti jest jeszcze fosa do zazywania porannych kompieli
|
Kiedyś srało się także np. do kominka a służba zbierała..... albo po rpostu wystawiało się tyłek za mury obronne.... a tzw. Gdanisko to był już luksus :D
|
mysle że powinieneś zamienić Afri na Goldwinga, oni na swoich zlotach prawie zawsze śpią w hotelach 4 gwiazdkowych.
Prawdziwy czarnuch powinien sie wstydzić pytać o takie rzeczy jak sanitariat czy kapiel................................ |
Z tego co wiem Goldwingowcy mają coś takiego jak szpeszyl szprey do każdej czynności, czy my mamy coś takiego też?
Czy ja mogę też przyjechać na ten zlot też? Czy będą kontrole TUV, ADAC i PZM na miejscu bo obawiam się o to czy zdążę doprowadzić motor do takiego stanu żeby przegląd przejszed ;) |
Cytat:
Szkoda słów... |
fetorsi?? :D
|
Bez napiiiinki, jak będziesz już koniecznie chciał się wykąpać to Cie nie będziemy powstrzymywać :D
|
prawdziwy gospodarz zabiera kupę do domu ;-)
|
wyhamujcie moze z tymi tematami, bo was skieruje tam gdzie Adaggio wysyla niepokornych - na iglaki...
Spoko, rozwiazemy ten problem. O ile istnieje... |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |