![]() |
Njalepszego dla Nowozencow!
Chcialbym osobiscie zlozyc zyczenia, ale niestety nie bedzie mi to dane :( |
I ja nie dam rady być z wami,rodzinkę muszę odstawić na Łokęcie...
NAJLEPSZE ŻYCZENIA,POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!:Thumbs_Up::Thumbs _Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::T humbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_ Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Th umbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_U p::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thu mbs_Up::Thumbs_Up: |
Najlepszego - będę w sobotę. :)
|
Wszystkiego najlepszego z tej okazji
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo: :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumb s_Up:Wszystkiego najlepszego z tej okazji. Pomyślności:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumb s_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::brawo::brawo::brawo::b rawo::brawo::brawo::brawo:.
|
Yoyna, szykuj więcej kiełbasy.
Lewar nadciąga |
Z całego serca życze wam wszystkiego co najlepsze !!!!!!!!!!!
W niedługim czasie zaś stadka potomków i samych radości z tym związwązanych i niech wirusa XRV wyssią z mlekiem matki . |
Obyście, Nupturienci, wytrwali w zamiarze bycia together&ever, się kochali, szanowali i wspierali; obyście nigdy nie stanęli w sądzie okręgowym właściwym ze wzlędu na miejsce zamieszkania stron w wydziale cywilnym w wiadomym, tfu!, celu. Przychówku Wam również ostrożnie życzę wedle Waszego upodobania!
Sto lat, sto lat! |
Widze że nikt nie chce sie maskować:mur: więc ja załatwie sprawe maskownicy:lol8:.
Do zobaczyska o 12ej:) |
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Młodej Pary
życzą Piotr i Zbyszek z Kobióra:Sun::Sun::Sun: PS. Niestety nie możemy się pokazać osobiście, a mieliśmy takie plany:mad::mur: |
I ja przyłączam się do życzeń dla Młodej Pary.
Oby WAM się wszystko układało. Bede starał sie dotrzec , ale nie obiecuje. Padre |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |