Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Układ elektryczny i zapłonowy (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Mam problem (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8710)

tedix86 03.03.2011 15:09

Gratulacje!! Wreszcie lacznosc satelitarna w wersji rejli.

Tylko ch.. odbior:D

podos 03.03.2011 16:20

Cytat:

Napisał Lewar (Post 163109)
No i dupa...
I to podwójna.
Po pierwsze to nigdy nie rozumiałem dlaczego wszyscy chcą bić Podoska ale wreszcie to pojąłem.
Za podstępne rozszyfrowanie mojego pomysłu i przedwczesne podanie go do publicznej wiadomości uroczyście oświadczam – PODOSEK, MASZ W RYJ !!!

Jestem najmądrzejszy i zawsze mam rację. Tylko ja wiem ze Mikuni i KN to gówno, ale mnie nie słuchają i jeszcze pokątnie udowadniają ze to nieprawda. Trudno - dojądą do tego za dwa trzy lata sami.
A ze zawsze wychodzi na moje - to nie nie moze podobać, stąd nieustannie malejąca liczba przyjaciół. Ostatnio skreslił mnie nawet wspomniany handlarz żywym towarem. Wielebnego musialem sam skreslic bo tylko obiecuje recznie robione alkohole a potem je na forum przehandlowuje za podejrzanie usługi.

A teraz jeszcze, kurwa, czytam w myślach.

Lewarze, właśnie otwarles mi oczy. Kocham Cię. I też Cię skreślam z listy, a poniewaz byleś na niej ostatni - to chyba już pora na mnie?

jorge 03.03.2011 18:01

Cytat:

Napisał podos (Post 163331)
Jestem najmądrzejszy i zawsze mam rację. Tylko ja wiem ze Mikuni i KN to gówno, ale mnie nie słuchają i jeszcze pokątnie udowadniają ze to nieprawda. Trudno - dojądą do tego za dwa trzy lata sami.
A ze zawsze wychodzi na moje - to nie nie moze podobać, stąd nieustannie malejąca liczba przyjaciół. Ostatnio skreslił mnie nawet wspomniany handlarz żywym towarem. Wielebnego musialem sam skreslic bo tylko obiecuje recznie robione alkohole a potem je na forum przehandlowuje za podejrzanie usługi.

A teraz jeszcze, kurwa, czytam w myślach.

Lewarze, właśnie otwarles mi oczy. Kocham Cię. I też Cię skreślam z listy, a poniewaz byleś na niej ostatni - to chyba już pora na mnie?

Zasada nr 9: Nie mam przyjaciół :haha2:.

Lewar - telefon satelitarny przebija wsio :D

BLOB 03.03.2011 20:03

Warsztat LEWARO_MAX_MODIFICATONS
Oferta pełnego przygotowania rally teknologiiiiiiiiiiii.

1.BLOB

RAVkopytko 03.03.2011 20:26

Cytat:

Napisał blob (Post 163370)
warsztat lewaro_max_modificatons
oferta pełnego przygotowania rally teknologiiiiiiiiiiii.

1.BLOB
2.Raviking

Moto-Bandit 03.03.2011 20:50

Dawno się tak nie naśmiałem...Dobrze, że wiosna blisko...

nicek27 03.03.2011 21:06

Lewar daj znać kiedy ów zestaw będzie w ofercie do zakupienia. Biorę komplet. Albo nawet dwa wezmę.
:Thumbs_Up:

matjas 03.03.2011 21:19

LEWAR teraz musisz bulić już jak za P.I.D. ;)
Ty wariacie ;)

matjas

RAFWRO 03.03.2011 21:46

A ja myślałem, że to mi odwala od braku słońca
A ja myślałem, że to ja chomikuję stare graty w garażu...
Uśmiałem się - dzięki za energetyczny zastrzyk
Rh

myku 03.03.2011 21:57

Lewar kiedy wyruszasz :haha2:?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34.