![]() |
Moze i swinia,ale rasowa!!!I do tego obce jezyki zna.Jak zobaczysz jak twoje ustrojstwo wmontowalem,to bedziesz mnie za wspolnika chcial :p
Projekt Challenge zostal ukonczony.Oliwiarka Matjasowa chodzi,drugie gniazdko 12V jest przy zegarach,koble do navi rowniez pociagniete.Zdjecia calosci wkleje przy okazji.Oczywiscie jeszcze pare gadzetow dojdzie,bo jakze by inaczej:p,ale to kosmetyka i nie warto o niej wspominac.Wszystko jest tak jak sobie wyobrazalem i czcialem wiec wieczorem bedzie okazja do :chleje: |
Drugie gniazdo do golenia w czasie jazdy? :) Ja właśnie zamontowałem pierwsze i ostatnie :)
|
Wlasnie, czy mozna do gniazda zapalniczki stosowac "trojnik" czy to za bardzo obciazy instalacje?
|
Można, chyba, że masz zamiar podłączać prostownicę (nie mylić z prostownikiem :))
|
Ja dolozylem drugie gniazdo nad zegary tylko dlatego,ze orginal jest pod siedzeniem i ciezko cos tam ladowac podczas jazdy,Orginal zostawilem,bo nie przeszkadza.
|
Cytat:
Maszynka do golenia/strzyżenia?? Ja to bym zamontował jeszcze baterie słoneczną 1x1m po lewej stronie, a po prawej panel słoneczny na ciepłą wodę;) pozdr. |
Wklejam ostatnie zdjecia z dzisiaj Czelendzera.Juz nic nie bedzie zmieniane,no moze lusterka.Chcialbym go miec takiego zielonego,stad ta wariacja i proba na blotniku :p
https://picasaweb.google.com/nelusia...ektChallenge02# |
Cytat:
|
kiedyś jak już będziesz pijana to skubnę Ci tego psiaka. mojej żonie też wpadła w oko. strzeż się.
czalendż słodziutki - mam nadzieję, że spędzisz urocze chwile w jego siodle. majtas |
Choolera, jest taki cacy że zbytnio nie daje wiary w fakt że wyjedziesz nim z garażu dalej niż na pake busa.
Proszę Raf, weż go ochlap trochę, chociaż w fotoszopie ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |