![]() |
Jak wykonam testy ostateczne bede wysylal wam plytki.
Jak ktos ma zapasowa pompe i chce byc betatesterem to dla trzech pierwszych chetnych przerobie pompy za free + koszta wysylki. Z tym ze testerzy musza sie zadeklarowac ze beda jeździc z ta pompa i ja testowac , oraz zdawac co jakis czas relacje w tym wątku. Osobiscie nie przewiduje problemow , ale zawsze jest jakies ale. :oldman: kto pierwszy ten lepszy. pozdrawiam. |
Pierwszy :)
Proszę Cię podaj na PW adres gdzie mam wysłać pompę No dobra Drugi :) ale flaszkę i tak możemy wypić :D |
Pierwszy to ja byłem
Zakład o flaszkę?:chleje: |
Cytat:
Pompa sama "wie" kiedy ma przestac pompowac i nie ma tam liczydeł - po prostu po zamknięciu zaworków iglicowych nie cofa się membrana i nie zostaja ponownie złaczone styki, póki ponownie cisnienie nie opadnie na tyle ze membrana wróci. Sorry jesli cos pokrętnie tłumaczę, ale nie jestem elektronikiem, a pozatym jestem juz po kolacji :friday: :D Zdrowia! :hello: |
To powiedz mi czemu jak wlaczysz zaplon to pompa nie chodzi i ukladzik puki nie dostanie impulsow zaplonowych nie daje napicia.
Ale na wszelki wypadek wsadze to do motocykla i zobacze czy dziala. Adres wysle wszystkim 3 chetnym na PW , sprawdze tylko jutro czy pompa dziala w moim moto. |
chcialbym dopisac sie do listy, sztuk jeden. :bow:
|
Ok, dobrze wiedzieć, ze i "tam" jest ktoś z naszych :D. Woltomierza na razie też nie mam, jak Ledwolt wróci na rynek to chyba zainwestuję.
|
Fajne woltomierze sa tu : http://tme.pl/katalog/index.phtml?f_szukaj=PAN.LCD20V
kupilem ostatnio 2 szt do zastosowan labolatoryjnych :-) do motonga tez sie nada , mierzy do 20V .jedyny mankament to odpowiednie uszczelnienie ale z tym to chyba nie ma problemu. Cena bardzo dobra Troche uciekamy z tematu , zalozylem nowy watek w odpowiednim dziale , bo nas admin przeswieci :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zdrowia! :hello: |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46. |