![]() |
Cytat:
Mam już wprawę ,bo założyłem ich kilkanaście. Tylko to ciągłe kwiczenie o cenę.. i przestałem . |
No i dobrze, nie pasuje ludziom to nie montuj. Szkoda Twoich nerwów...
Kusiło mnie żeby zapytać czy od 93' tamtej nie chcesz odsprzedać:) |
Samemu po offie nie lataj, imho za duże ryzyko - i nie mam już nawet na myśli tego, że coś Ci się stanie, ale wypieprzysz się tak, że ci się motur głupio ułoży (koła w górze w błocie etc) i będziesz musiał dzwonić do kogoś, żeby Cię szukał w lesie i pomógł podnieść :> (chyba, że jesteś gabarytów Rodezjana i wiesz, że podniesiesz ją w każdych warunkach ;P)
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Elvis najgorzej pierwszy raz -wiem że boli ale jak off to raczej zawsze sie coś zdarzy- wyciągnij kase od kolesia a plastiki poklej |
Tak wiem jak to z off'em miałem WR 400 98' i KTM 450 SX 03' więc trochu latałem... Niestety zawsze sam, nie wiem czy ja jakoś ludzi odstraszam czy jakiej cholery...:P
Babel blotko konkret:D Miałem podobnie z WR'ą... Przeprawówką Quadem mnie wyciągarką wyciągał... Bo nie dość, że zmęczony to na dnie wąwozu... Tak czy siak dzięki za poparcie z tym nie cackaniem się z nim... Jutro wszystko wycenię... ehh a była taka piękna... To ja miałem ją pierwszy "rozdziewiczyć" w terenie<baczy>... |
Cytat:
|
oldi masz racje...
Co innego zostawić moto na ulicy a co innego u zaufanych ludzi:/ którym ostatecznie nie ma co ufać. Trzymajcie kciuki żebym nie wymiękł... |
gosci
Cytat:
Jakis pomysl? |
Bo sie kobity i motóra nie pozycza!!!
Najprostsze rozwiazanie, a jakie skuteczne... |
kiera - 418.20zł
czasza - 2041,80zł boczek przód - 971,70zł/szt kierunek - 259,.53zł/szt |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |