![]() |
ciekaw za ile Lejów można by już kupic Romana Turbo :haha2:
http://farm4.static.flickr.com/3220/...26d91b61_o.jpg |
pieknie, kto sie we wrześniu wybiera ??
|
Litr spirytu - 20 leji
butelka browaru 2l - 5 leji |
|
Dzieki Panowie! :)
|
Cytat:
|
Cytat:
W zeszłym roku mbank brał dychę od operacji, a i tak wychodziło taniej niż zakup lei w Krakowie (o ile któryś z odpytywanych banków/kantorów by je miał), a porównywalnie z zawiezieniem tam eur i wymianie na miejscu (zwłaszcza że wymiana waluty bywa upierdliwa jak u nas w latach 80/90 - jakieś paszporty, podpisy, papiery itp). Pozdr newrom |
Nie chcę być posądzany o lobbowanie na rzecz mbanku ale tera nie pobierają prowizji od wypłat z bankomatów innych banków na całym świecie.
To informacja dla tych co wybierają się dookoła świata albo gdzieś indziej w pizdu... |
Panie i Panowie ,eksperci od spraw rumunskich,prosze o informacje ,ile trzeba miec lei na 2 tygodnie (jedzenie,picie,popijanie,paliwo,noclegi,zwiedzani e itepe) na 2 osoby?Czy da sie to jakos przewidziec? A swoja droga 10 pln od operacji,czyli ok.3 euro to i tak mniej niz w wiekszosci bankow.Kiedy wybieram pln w kraju,place min.5 euro za operacje,prowizja jest uzalezniona od wys.wyplaty.Jeszcze 7 i 1/2 tygodnia i ja tezzzzzzzzz-wrrrrrrrrr ,kierunek Sibiu.Pozdrawiam
|
3 dni temu byłem w Rumuni. 1 lej = 1 zł i ceny bardzo podobne. Resztę policz sam :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |