![]() |
Też mi się ta panewka przewija przez myśl , ale wydaje mi się że by szybciej padla , Afri ze 3 tys km zrobila od tych dźwięków.
Nie najlepszy mikrofon mam w aparacie , ale jak się wsłuchać to wszystko słychać : http://www.youtube.com/watch?v=hgZKNyEnmlU Pozdrówka |
no faktycznie klepie..... obstawiam panewke ewentualnie sworzeń.
trza rozbebeszyć. gdybanie przez net nic nie da. |
czyli zajechać wymienić i olać , bo naprawianie nie będzie miało sensu .
Oby do zimy dojeździła |
Nie dojeździ. I oby Tobie nie przyblokowała czasem motocykla podczas jazdy w łuku, bo będzie nieciekawie.
|
Cytat:
|
pewnie żadne odkrycie ale napierdzielanie na wolnych obrotach znika po przechyleniu na prawą stronę .
Sworzeń to też pewnie komplikacje do zrobienia ? Moglo to paść bo silnik jest źle poskladany ? |
jakby jakiś syf wleciał do kanaliku olejowego panewki to mogła paść... rozbebesz w końcu ten silnik :)
|
Chętnie bym go rozbebeszył ale to mój jedyny możliwy transport do pracy a na rozbebeszenie nie tylko potrzeba kasy ale najgorzej że czasu , ja nie mogę sobie pozwolić na chociażby jeden dzien wolnego a co dopiero tydzien czy dwa zanim znajde silnik na wymiane...
Ale czy padnięta panewka wytrzymala by już chyba z 5 tys km ? |
Noł łej :) a jeśli tak to oficjalnie będzie to potwierdzenie totalnego panowania Hondy wśród producentów silników.
|
Trzeba przyznać, że zdjęcie korby, która podczas jazdy ujrzała światło dzienne, będzie mocnym kandydatem na wyczyn roku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |