![]() |
no to tak na szybko sprawa ma się tak,
sprzęty złożone właśnie przechodzą testy, wszak jutro wyjazd za dużo nie napiszę ani zdjęć nie umieszczę właśnie wczoraj padł komputer :( to tak na szybko z roboty tylko jakieś informacje P.S. Kutwa pierwsze niedoróbki wychodzą trza wracać do garażu na poprawki |
Cytat:
|
Chlopaki, 23h45'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izi, ustaw sobie na tripmasterze odliczanie, odpalanie i jazda... chcesz czy nie:) |
Taaa... :oldman:
Dzisiejszej nocy, Mocą nadaną nam przez Technologię Rejli odprawiliśmy z Samborem (on był mini-mini-strantem) mszę HRC (coś jak czarna msza, ale nie czarna tylko w barwach HRC) za powodzenie wycieczki. Macie chłopaki zaklepane błogosławieństwo Trzech Furii Afrykańskich, czyli: Dzidy, Trzody i Najebki. Zwłaszcza ta ostatnia chętnie przyjęła ofiarę i w proroczym (aczkolwiek krótkim) śnie objawiła mi, że macie u niej szczególne względy, tylko musicie regularnie i obficie składać stosowną ofiarę ;) Powodzenia życzę i lezę na magazyn kimnąć się gdzieś na workach bo mnie te obrzędy wykończą ;) Zdrowia! :hello: |
POOOOOOOOOOOOOOOOSZLI!!!!!!!!:)
|
Z informacji z pierwszej reki(wszak siedze na wschodzie) wiekszosc niedzwiedzi poprosila o azyl polityczny w ogrodach zoologicznych w krajach posowieckich..... Do Kijowa przybylo 8 sztuk . Ciekawe kto im powiedzial ????
|
Jakby nie szlo wrocic na zachod to napierajcie na wschod, bo okazuje sie ze na wschod od wschodu jest juz absolutnie dziki zachod.
>>Flight XF 711 on route Petropavlovsk-Kamchatsky - Anchorage is carried >>out on Mondays(schedule from August, 25 till September, 15). >>The departure time is 22:00, the arrival time is 05:45. >>Minimal cost for the flight on route Vladivostok - >>Petropavlovsk-Kamchatsky - Anchorage at a given moment is 75428 roubles. >>Nota that the price can vary. |
teraz mi mówisz jak my już w Garwolinie som, i dzisuaj dalej najebka zaraz u Wasilczuka
P.S. pocmniewde IZI nie jarek |
No tak zaczęło się - dzisiejszej nocy dokładnie o godz. 1.07 zadzwonił do mnie Izi /widać dopiero co wyjechał a już "ciasy pieriestroił szto by nie zabudiet"/ale stan jego był wielce błogosławiony w z wiązku z czym rozmowa jakoś tak się nie kleiła a w zasadzie to nawet nie rozpoczęła bo imć Pan Robert nie zareagował na fakt odebrania telefonu hehehehehe - widać chciał tylko sprawdzić czy aby na 100% śpie :vis:
POWODZENIE i tak jak napisał Pastorex: niech moc i trzy afrykańskie furie będą z Wami :grass::kumbaya::chleje: Ps. Oczekuje na kolejne telefony, z uwagi na zmianę czasu proszę Robertów o uwzględnienie stosownej poprawki - eeeee może jednak bedzie prościej jak ja zaczne spać w dzień:haha2: |
siedze se jak to zawsze w Kijowie o 4.10 z butelka Hortycji i pilotem w reku. Nagle slysze ........ najebka, Najebka, NAJEBKA co to kutwa ma znaczyc lotwieram okno i co jeden na parapecie z gorzka zolandkowa, a drugi u mnie w wannie siedzi z Zubrowka.
Se tak dumam....patrze w okno, patrze do lazienki, patrze na Hortycje w reku... o co tu k...a chodzi..... facet na podworku Afre prostuje, bo imc pan Movistar pomylil sprzeglo z hamulcem i skasowal VW Polo w Siedlcach..... toz to trzoda totalna.... widmo IZI myje sie moim plynem.... znaczy sie chyba realny.... a po cholere wzieli wodke ze soba |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |