![]() |
Cytat:
|
Tak. Rozumiem, że mogę Ciebie wpisać jako potwierdzonego na 100%??
|
1. Matjas
2. Tszodamen. 3. afrykanin 4. Jorge 5. Gawien. 6. slafo 7. ATomek 8. Kitu 9. Kwintal 10. majki 11. Vertus72-chętny,sondazowo oczywiście. 12. v2_driver - j.w 13. Nowy 14. Gawron 15. sawy 16. Szymon25 i Emilka 17. Borewicz i Paulina 18. EmilD i Aneta 19. Jochen 20. jarek 21. wd60 22. Kupek 23. jaro 24. eko 25. Parys 26. grabbie 27. Andrzej_Gdynia + Wiecha 28. trzykawki 29. PaniKami 30. Andrzej 31. airwolf 32. Andryś 33. Kici 34. gerardgrodzisk 35. Macka +Dabal 36. Sołtys - zależy jeszcze jak mi zjazdy wypadną na uczelni 37. asti 38. ---------- 39. 40. Moorelka + Hubert 41. JarekO 42. Tom64 43. Pióro + Piórkowa 44. Wujek 45. Lolek 46. Ex1 47. ollo78 + kobita (jak robota pozwoli) 48. Bliźniak 49. Nurek 50. Czosnek 51. wojtalski 52. ajs 53, Kolek 54. Kaś i Michał O 55. zombi 56. Basia i Bartasso 57. Patiomkin i Kamila 58. I ja się postaram, laska + Kuzynka VFR 59. Marcin z Zakopanego 60. i jeszcze glizda Tropicielka 61. puszek 62. Dunia 63. darkomax7+Reniusia 64. Miras Sc 65. Malena i Orinoko 666. Wojtek II 67. Tomasz77 68. Węgrzyn + Justyna 69. Yasiu + Efcia 70. penkala 71. yuchyo 72. Jaro-Ino 73. Janusz 74. żuczek 75. zetjohny 76. Nieśmiało - Ropuch 77. Michał_P 78. Wolo 79. 80. JuniorNX650 81. Mirek Uć 82. Grawer Uć 83.Hanibal1970 z kolegami z Ciechanowa 84.TomekB 85. Pawlicho 86. czoko86 87. Czarek40 88. Loko + Mario 89. Megi +Gruby |
Cytat:
|
1. Matjas
2. Tszodamen. 3. afrykanin 4. Jorge 5. Gawien. 6. slafo 7. ATomek 8. Kitu 9. Kwintal 10. majki 11. Vertus72-chętny,sondazowo oczywiście. 12. v2_driver - j.w 13. Nowy 14. Gawron 15. sawy 16. Szymon25 i Emilka 17. Borewicz i Paulina 18. EmilD i Aneta 19. Jochen 20. jarek 21. wd60 22. Kupek 23. jaro 24. eko 25. Parys 26. grabbie 27. Andrzej_Gdynia + Wiecha 28. trzykawki 29. PaniKami 30. Andrzej 31. airwolf 32. Andryś 33. Kici 34. gerardgrodzisk 35. Macka +Dabal 36. Sołtys - zależy jeszcze jak mi zjazdy wypadną na uczelni 37. asti 38. ---------- 39. 40. Moorelka + Hubert 41. JarekO 42. Tom64 43. Pióro + Piórkowa 44. Wujek 45. Lolek 46. Ex1 47. ollo78 + kobita (jak robota pozwoli) 48. Bliźniak 49. Nurek 50. Czosnek 51. wojtalski 52. ajs 53, Kolek 54. Kaś i Michał O 55. zombi 56. Basia i Bartasso 57. Patiomkin i Kamila 58. I ja się postaram, laska + Kuzynka VFR 59. Marcin z Zakopanego 60. i jeszcze glizda Tropicielka 61. puszek 62. Dunia 63. darkomax7+Reniusia 64. Miras Sc 65. Malena i Orinoko 666. Wojtek II 67. Tomasz77 68. Węgrzyn + Justyna 69. Yasiu + Efcia 70. penkala 71. yuchyo 72. Jaro-Ino 73. Janusz 74. żuczek 75. zetjohny 76. Nieśmiało - Ropuch 77. Michał_P 78. Wolo 79. 80. JuniorNX650 81. Mirek Uć 82. Grawer Uć 83.Hanibal1970 z kolegami z Ciechanowa 84.TomekB 85. Pawlicho 86. czoko86 87. Czarek40 88. Loko + Mario 89. Megi +Gruby 90. RafalusPL |
ja chce na elektrownię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
yuchyo wpisuję ciebie na listę rezerwową jako pierwszego o ile jesteś pewien, że będziesz
|
bydebyde - przyjedziemy z poznania we czwórkę:)
|
kasa przelana
|
Połowa domków już zajęta.
Jeśli ktoś się wybiera i chce "zorganizowaną" grupą domek dla siebie to prosił bym o nie czekanie na ostatnią chwilę. 4 osobowych -BRAK 5 osobowe - 2 wolne 6 osobowe - 2 wolne 8 osobowe - 1 wolny 10 osobowe - 2 wolne O kolejności decyduje data wpłaty |
Podziękowania dla kolejnego Sponsora:
Touratech Polska http://www.touratechpolska.pl/ - talony na zakup artykułów Touratecha. - talon o wartości 100,00 zł – 3szt. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Proszę już się nie dopisywać tylko proszę kasorę wpłacać :D
Przelewy do 1 października włącznie. Później jesteśmy dostępni tylko telefonicznie na terenie ośrodka gdzie nie ma zasięgu GSM :) Lista uczestników którzy dokonali wpłaty jest tworzona w 1 poście tego tematu. |
No i stalo sie tak jak myslalem... 2a miesiace urlopu musialy skonczyc sie akurat nie w ten weekend co trzeba i taki oto sposobem odpadam :( :/miejsce nr 18 wolne :(
|
Cytat:
|
Kasa poszła
|
Moja kasa tez poszła zrobię jeszcze dopłatę 15 zł
|
wplacił - przyjeżdża z Wolem - cos tam zachachmecił:)
albo inaczej, przyjeżdża z Tomek77, ale śpi z wolem, tomkiem, jaroIno, janusz i ch wie kto jeszcze - jakoś tak.. - byle nie w jednym ŁOŻU:) aha - tę dopłatę 15 zeta mozna z łapy do łapy - czy światłowód musi być? |
youchyo
Trochę się pogubiłem w Twoich wywodach kto z kim śpi a kto z kim przyjeżdża :D. Masz PW ode mnie bo coś chyba pokręciłeś z przelewem ;) Dopłacać 15 zł nie musisz, bo się zgłosiłeś na wyjazd ON nr1 który nie jest odpłatny :). |
hehhehhe - pamietam, jak w szkole nic nie wiedziałem na kartkówce - to pisałem tak, że sam bym sie w tym nie rozczytał - i działało:) hehheheh
wpłaciłem 110 - bo resztę kasy za mnie i za Tomasz77 (po pińć dychów) - wpłaca Wolo (dostał w łapę) - który podobno jest z Tobą ugadany co to kwaterunku.. ja nie wiem nie wiem - wjeżdżam i żrę kiełbache:drif: podziękował - i do zo ba:) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja zapłaciłem dzisiaj , nie dałem informacji tylko o zakwaterowaniu , mi wsio ryba , chętnie sie zintegruje jak ktoś mnie przygarnie do domku :))
|
Ja też zapłaciłem dzisiaj! PS. Gawien-mam zamiar przypasować się do twojej kanapy od Zeta,mam nadzieje ze udostępnisz do testu.Pzdr.
|
Kolejna oferta last minute!! Tym razem już ostatnia.
Jedno miejsce na trasę ON1 do elektrowni zostało zwolnione. Kto pierwszy zaklepie tutaj w temacie ten wskakuje na listę. Proszę o zapisywanie się chętnych na trasę ON2 do Exploseum. Nie będzie możliwości zapisania się na miejscu, bo muszę wcześniej podać ilość zwiedzających. Przypominam, że koszt to 15 zł. Więcej na http://www.exploseum.pl/ |
Tomek , myślę ze będziesz miał okazję przymierzyc sie do wielu kanap od Zeta :) do mojej także ! pozdrawiam
|
Trasy OFF
Trasa OFF Turystyczna Objechaliśmy dzisiaj trasę OFF Turystyczną. Wiedzie ona leśnymi duktami, pasami przeciwpożarowymi i nieużytkami pod liniami wysokiego napięcia. Ciekawa i przyjemna traska. Poruszanie się po trasie wg śladu, który zostanie udostępniony wkrótce. Dla tych co nie mają GPSa, będą mogli się podłączyć do tych co mają lub jeśli się znajdzie grupa nie GPSowa będą dostępni prowadzący. Trasa przebiega po drogach udostępnionych dla ruchu kołowego i nie tylko, więc proszę o maksymalną ostrożność w poruszaniu się po całej trasie. Jest dużo grzybiarzy i ruch w lesie jest naprawdę spory. Trasa wiedzie drogami na które dostaliśmy pozwolenie od nadleśnictw i nie może być sytuacji ze zbaczaniem ze "śladu" - nie ma takiej opcji, ręczyliśmy za to głową, więc proszę to uszanować. Trasa prowadzi przez Bydgoszcz, więc będzie możliwość zatankowania po około 30km od bramy ośrodka, ale dobrze by było jak by wszyscy na ośrodek przyjechali zatankowani. Do przejechania trasy niezbędne są kostki lub inne opony radzące sobie w błocie i na piachu. Jest kilka fajnych podjazdów, więc nie ma szans przejechać trasę na np anakach. Najważniejsze!!! Dostaliśmy pozwolenie pod warunkiem, że będzie to trasa turystyczna, więc nie może być mowy o żadnym ściganiu się. Trasa OFF EXTREM Przygotowaliśmy OS. Będzie to pętelka - czasówka. Umiejscowiona jest w dość wymagającym terenie. Nudzić się nie będziecie. OS będzie otaśmowany. Trasa jest naprawdę wymagająca i miejmy nadzieję, że nie będzie padało przed imprezą(w trakcie również :)) Trasa OFF EXTREM została przygotowana pod mniejsze motocykle, ale doszliśmy do wniosku, że nikt nie zatrzyma tych na dużych sprzętach. Prosił bym o rozwagę na trasie żeby sobie ktoś nie zrobił kuku. Na trasie OFF EXTREM będą mierzone czasy i wg nich będziecie klasyfikowani. Dla najlepszych Forum Africa Twin Poland przygotowało nagrody(jakie, w pierwszym poście). Będą trzy klasy: - duże motocykle - małe motocykle - Lejdis Na miejsce OSu mamy niecałe 40 km. Prowadzący(organizatorzy) zaprowadzą uczestników na miejsce OSu. Proszę być punktualnym i zatankowanym!! Na razie tyle. Jeśli jakieś pytania to proszę. |
Cytat:
I na miejscu obgadać przyszłą przeróbkę. |
Jarek
czy na OFF'a trzeba się zapisywać.? |
Dokładnie. Panowie i Panie w tym roku Sponsorzy byli dla Nas bardzo łaskawi, wielkie podziękowania dla nich.
Wszystkie nagrody widnieją w pierwszym poście. Będą one rozlosowanie w loterii w sobotni wieczór o godzinie 20. Obecność obowiązkowa. Nieobecni nie biorą udziału w losowaniu, więc nie chować się po domkach i po pokojach :D. |
na OFF nie trzeba się zapisywać
|
Cytat:
|
Wpłacilem za 2 osoby w pokoju + zwiedzanie EXPLOSEUM.
|
Czy to miejsce na ON1 jest jeszcze aktualne???
Cytat:
|
Tak jest do wzięcia.
piono mam rozumieć, że już jest zajęte przez ciebie?? |
Cytat:
Zaraz puszczam przelew :) |
puściłem przelew
zaznaczyłem pokój, ale jak dla organizatorów będzie wygodniej wrzucić mnie w domek, to nie będzie rozróby ;) dobrego dnia :) |
dopłata 15 zł poszła na trasa ON2
|
Lejdis & dżentelmen czy ktoś jadący z Łodzi będzie miał wolne jedno miejsce na moturze lub w aucie i mógłby zabrać ze sobą jedną dziewczynę, która chętnie dorzuci się do wszystkich kosztów podróży? Pytam, gdyż moja kumpela chciałaby bardzo pojechać, obczaić afrykowy klimat, a u mnie kanapa już zajęta...
|
stanley nareszcie, trzeba zaległości nadrobić :)
|
Wrzuć zdjęcie koleżanki to zaraz ktoś miły i pomocny się znajdzie z wolnym miejscem na moto :D
Cytat:
|
Cytat:
Kurdę, no szkoda, że ja z Łodzi nie jestem :( ps Kanapy wolnej to y-y, ale za to mam wolną wersalkę :) ...a właściwie szybką. A może na początek parę słów o sobie: Urodziłem się nie w Małkini, w drugiej połowie maja ...itd, niepijący :chleje:i niepalący :smoking::grass: -byle czego, domator phi,hi,hi;) , pomiędzy trzydziestką a czterdziestką :blues:, rano ZAWSZE!!! skacze po świeże bułeczki na śniadanko :D, miły :webers:, dowcipny:lol19: :hehehe:, doświadczony :hello:, wysoki blondyn z własnym KaTeeMem :lc8:. Pozdrowienia dla KOLEŻANKI od MOTOMYSZY...i do zobaaaaczeeenia! No i co na to powiecie? Moższna?! :) :) |
ups ;) wywołałem wilka (Myszę) z lasu
|
Cytat:
Chyba Myszę z ...yyyyyy(?) I am Mysza z Polska ! buhaha,ha :D |
Mysza jak dalej pójdzie to będziesz musiał śmigać do Łodzi w piątek :D
|
Myyysza żywej nie przepuści, Myyysza żywej nie przepuści..... Jak się żywa napatocy.... ;)
|
Zawsze możem z Wro przez Ldz przeleciec ale czy białogłowa dojedzie?
|
a ja powiem wiecej na zlot nie jade ale podwieźć mogę :)
|
Cytat:
http://212.51.198.15/td/wp-content/u...czek-zucha.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |