![]() |
Przyjedź, zobacz, przekonaj się...;D
Z tym przymrozkiem w nocy to może przesadziłem. Cycata Paula Pogodynka mówiła, ze w nocy ma być +7 st. C (słownie: plus siedem stopni Celsjusza). |
Cytat:
|
a moze te co na hajabji z lewa w gore mozna zaprosic
"lewa w gore hopla w blotna dziure ....":hehehe: |
Cytat:
Oo, to już jakiś końkret :D Odezwę się rano to się umówim. |
Chętnie bym się potaplał, ale brzydki jestem i z oglądania wątpliwa przyjemność by płynęła.
|
Nie martw się. Wino wszystkich rozweseli.
|
Życzym szerokiej i bezpiecznej drogi wsiem.
Pogoda wysmażona. W nocy mrozu nie było. Teraz można się oplać. Niebo 100% błękitu, powietrze suche, nie wieje wiater. |
Zatem startuję :at: :D
|
Banda Lublin w okrojonym składzie t.j. Maxx i Qba start godzina 15 Sp. Pracy Biedronka, jak ktoś chętny dołączyć zapraszamy. Do zobaczenia na miejscu, szerokości.
|
WAWA start o 15 z pod Rambo Monter Garaż - gotowość bojowa :dizzy::D
|
Czy zabrać krzesła?
1 Załącznik(ów)
Czy zabrać krzesła?
Kto zabiera siekierę... |
To je nowa metoda, która nazywa się " odchudzanie przez wytapianie"
|
Patiom, aż tak zdesperowany jesteś?? :hehehe: :haha2:
|
N52°39'17 e22°33'02
|
Jakby mnie szefc zdazyl filcy poladowac dzisiaj tako jakos popoludniowo poro, to moze i ja zem byl sie do Was jako doturlal.
Na wszelkij sluczaj zamowta o jedno butelkie samogonu wiecej. Nie zmarnuje sie przecie. :) |
Cytat:
|
już wiem jak się smalec wytapia
|
No to dzisiaj danie wieczoru: Patiomkin z rożna? :D
Jakbyś przyjechał na moto, a nie puszką to może byś coś zgubił po drodze. ;) |
Trafiła się wam piękna pogoda:at:
Życzę udanego orania;)) |
Faktycznie pogodę mają jak na zamówienie,trochę im zazdraszczam,może kidyś liznę i ja podlaskiego klimatu. Powodzenia i tyle samo powrotów co wyjazdów.
|
start sobota 10:00
http://p1.bikepics.com/2012%5C10%5C2...69986-full.jpg |
OJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEE w przyszłym roku i jaaaaaaaaa jeeeeaaaaaaaaaaaa
|
|
Witam. Chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom wspaniałej atmosfery oraz pomocy przy podnoszeniu motoru z gleby a organizatorom perfekcyjnie przygotowanej nawierzchni na trasie przelotu.
PS. Na myjce kazali zapłacić podwójnie :). Szary i niebieski XT |
1 Załącznik(ów)
Integracja przyziemna ;). Chłopaki brzuch bolał ze śmiechu POZDRAWIAM !!!!.
|
Ja też melduję się cały i zdrów, :) szkoda że musiałem tak szybko się dzisiaj wymeldować przez co tylko ostatnie 50 km jechałem bez gęstej mgły :mur:
Podziękowania dla organizatorów za kawał dobrej roboty. :Thumbs_Up: |
My już też w domu.
Dzięki wszystkim za organizację i towarzystwo. 100 punktów za trasę a szczególnie rzekę i podjazd. Czy ktoś wie, gdzie jest Czesiek? |
Czesiek się znalazł szybko , ale zbłąkana niewiasta przepadła jak kamień w wodę:dizzy: , Ivi i spółka dzięki za akcent turystyczny warto było w 100%
http://www.muzeumrolnictwa.pl/index.html |
|
Też się melduję
Dzięki za wspaniałą zabawę i doborowe towarzystwo. Byłem pierwszy raz u Was i z czystym sumieniem mogę napisać, że te wszystkie ochy i achy o waszym rajdzie są całkiem na rzeczy. Czoko co do mgły to było bez różnicy o której wyjechałeś. Od Golubia do Bydgoszczy była mgła i widoczność na 20m. Samochody ledwie co się kulały. A w Bydzi byłem koło 16.30. |
Był pot były krew i łzy.
Najważniejsze, że na końcu był banan. Banan na gębie. Wielkie dzięki dla organizatorów, za to, że ciągle im się chce, że mają cierpliwość i fantazje. Plastiki połamane, najważniejsze, że kierownik cały, poobijany, ale bez większych strat, za wszystko inne zapłacisz kartą. |
Rowniez wielkie dzieki za jak zwykle super impreze ,Lublin melduje sie w domu
|
Powrocil, caly i przeszczesliwy. Najblizsze plany: http://allegro.pl/ciagnik-traktorek-...705267616.html
|
Dotarliśmy cało, szybko i zdrowo. Dziękujemy za zajebisty klimat, super wrażenia i do kolejnego miłego zobaczenia. Fajnie że w tym kraju są jeszcze ludzie, którym się chce i mają taką fantazję !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Miło było znowu zobaczyc Wasze mordki. Dzięki za wspólną jazdę:)
|
Było w pipeczkę. :Thumbs_Up:
|
|
Też dotarłem na chatę, było zacnie (jak zwykle!!). :D Fotki wrzucę później. :)
Mgła się skończyła jakieś 20km przed Wawą, ale już się nowa podnosiła... :dizzy: Dozo na wiosnę! :Thumbs_Up: |
1 Załącznik(ów)
Cibor było w śpiewającą pipeczkę :haha2:
|
Ja również dziękuję za świetną imprezę - było super :)
|
1 Załącznik(ów)
A śpiewał sam Muniek Staszczyk, ktoś go widział ?
|
Nie dziwo ze koncert do 6.00 rano był !!!!!!!!!!!!!! .Ale z rana widziałem te gogle w troszkę gorszym stanie :D.
|
Jeszcze to. Przeprawa.:at:http://www.youtube.com/watch?v=EScxzDoFF7I http://www.youtube.com/watch?v=cXuYh7i8SnY
|
Dzięki wielkie!
Klimaty ko(s)miczne jak zawsze :D Do następnego! |
Złom się również melduje na swojej kanapie. Długa droga do domu wiodła. Mrówa kapcia złapał a zważywszy, że nie mieliśmy ani łatek ani łyżek to trochę nam zajęło pozbycie się dziurek.
Impreza na najwyższym światowym poziomie, niech się inni uczą co znaczy imprezka bez zadęcia ale taka, którą wszyscy mile wspominają! P.S. Postaram się jakąś zajawkę wideo wyprodukować jak najszybciej... |
Impreza jak zwykle w pytę. Dzięki wszystkim za wspólną zabawę. Do zobaczenia na kolejnym.
|
Melduję i Ja -dotarłem na chatę.
Nalewka Majkigo -super. Terrano Baby-mocno sterane. Mgła - mglista. Imreza - zajebista. Dzięki i do zobaczyska. |
a to Wy w Różanej nas mykneliście ;)
|
A po dzienniku tak jakoś dopiero zaparkowałem z kwiatami pod domem.
Podlaskie Lenino przeżyłem. Dziękuję. P.S. Karimata wolnego stanu do odebrania w razie W, gdzieś, kiedyś. |
Elwood. Nie było tam żadnego Lenino. Sam sobie krzywdę zrobiłeś.
Ogólnie to chyba wyszło dobrze. Spodziewaliśmy się max 50 motocykli a w sobotę na starcie było 80. Świadczy to chyba o tym, że nasza idea ludziom się podoba. Na uznanie zasługuje fakt, że teren obozowiska nie został zmasakrowany- dziękujemy. Nie dziękujemy cwaniakom, którzy nie dali zrzutki- nie ma sprawy- pokryjemy z własnej kieszeni. Widocznie 20 zł to za dużo. Podziękowania kierowane do mnie przekazuję organizatorom głównie Pioterowi i Iwonie.Kłaniam się nisko z uznaniem. Ja również dziękuję. Do wiosny |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |