![]() |
Ktoś jedzie z Wrocławia w piątek około 17ej na IZIego?
Chętnie bym sie dołączył, bo jak mi gdzieś GS stanie, a serwisu po drodze niet... ;) Pozdro Orzep |
Ja z Rolem jedziemy, ale mechanicy z nas tacy, że w razie awarii pomożemy zepchnąć GSa do rowu i bezpiecznie dowieziemy Cię na zlot :)
|
A czy z trójmiasta ktoś do Grodźca leci w piątek z rana? Afryką oczywiście;)
|
Ja też planuję wyjazd w piątek około 17.
Możemy się wstępnie umówić na BP na Karkonoskiej Tel na prv R |
Cytat:
Jutro ostatecznie się zdeklaruję. |
Myślę, że BP Karkonoska godz. 17-17.15 to dobra opcja
|
Cytat:
|
Cytat:
Proszę pisać. Bawice się przednio. pozdrawiam MS |
Cytat:
pzdr |
Cytat:
Do zobaczenia! |
Cytat:
|
W związku ze zgłaszanymi problemami w zaimportowaniu naszych tracków,
zrobiliśmy ich pewne uproszczenie i już wszystko powinno być OK. |
Cytat:
|
Meeting
Planujemy wyskoczyć z kumplem ze stolicy jutro, koło ósmej rano. Ktoś chce dołączyć?
|
Cytat:
|
Aktualne, jak ktos ma ochote dolaczyc to welkome
|
Niektórzy to już tam som i piwko pijom sakreble do stu piorunów !
|
Cytat:
|
Dzięki wszystkim za ten mokry zajeb... Klimat. Pozdrawiamy ze stolicy Podbeskidzia cali i troszkę przemoczeni;) do zobaczenia następnym razem. Szacun dla organizatorów
Foxio i Kinia |
Cały ale nie suchy już na miejscu. Dzięki za fajną trasę jagna i wszystkim za imprezę.
Stary-S3 |
Cały i suchy w domu od 12 :)
Organizatorom dzięki za przygotowanie w wszystkim dawno niewidzianym i nowo poznanym za super atmosferę. To był miło spędzony czas. Pozdrawiam, Piotrek |
Poznan dojechał do stolicy pyrlandii bez problemów. Deszcz prawie niezauważalny.
Dziękujemy za imprezę. |
Radomsko i Wieluń meldują się w domu.
Kochane Nasze Organizatory - DZIĘKUJEMY. Że niby jakiś deszcz? Oj tam, oj tam. |
Siemka :) Ekipa z okolic Pszczyny również dotarła
Dzięki za super imprezkę, było grubo :D i do następnego razu |
5 Załącznik(ów)
Zestaw matjas+bandit również meldują się z chałpy.
Dziękuję w imieniu swoim i pozostałych orgów za: liczne przybycie, bez względu na aurę; wspaniałą atmosferę i błotne zabawy :D na koncercie w piątek; uczestnikom licytacji za hojność; wyjeżdżającym za odpowiedzialność i korzystanie z alkomatu kiedy było podejrzenie o konieczność; wszystkim starym i nowym znajomym za spędzone wspólnie chwile. bez Was to miejsce nie byłoby takie fajne. mimo pogody to był piękny zlot - do zobaczenia za rok!!! matjas dorzucam co nieco twarzowych zdjęc. niestety/na szczęście później stwierdziłem, że moje towarzystwo i % może być trwale uciążliwe dla mojego aparatu. liczę na to, że pojawi się tu więcej fajnych fotek z imprezy. |
...a Ja bym chciał zarzucić niedopilnowanie prze Organizatorów:
1. Wytykania przez wielu Uczestników imprezy palcami - Orzepa, oraz chęć otrucia go/mnie rozrzedzonym etanolem! 2. Brak myjni motocyklowej na terenie Zamku i przez to musiałem się pokazać brudnym GSem na mieście! 3. Brak terminala, do płatności plastikKartami! ...phi Łorzep p.s. Zacna inicjatywa, z mega dobrym wykonaniem. Super Ludzie i klimaty! Dziękuję Panie i Panowie, że wielu mogłem poznać osobiście... Był tam taki młodzienieć, co "Sambor" za nim wołali i na odchodne powiedział mi: "W tym roku była na pewno gorsza impreza, jak będzie za rok!" Więc poproszę o wciągnięcie Mnie na przyszłoroczną listę uczestników. |
Mygosia się melduje!
Dziekuję wszystkim! To było wspaniałe spotkanie. Milion pozytywnych zdarzeń. Nie czułam zimna, ani deszczu. Idę się suszyć i wydłubywać błoto z ubrań ;) |
Ja też dziękuję wszystkim za przybycie,
mam nadzieję, że uczestnicy "Jagna'a soft light enduro" nie mają mi za złe, że czasem był to soft horror błotny ;) A tu pierwsze fotki, Kabata z forum ADV: https://plus.google.com/photos/11343...321?banner=pwa PS. Orzep, na brak nowoczesnych technologii zlotowych nie możesz narzekać: https://lh4.googleusercontent.com/-U...o/CIMG5279.jpg |
Ja też dojechałem. Do mamusi -całe 14 km. Dziękuję wszystkim za przyjazd i trzymanie poziomu. To Wy tworzycie atmosferę tego spotkania. Bardzo nam ona jako organizatorom odpowiada.
|
Serdeczne dzięki Organizatorom za ogrom Waszej pracy, Jagnie za bardzo fajną traskę, a wszystkim za udane spotkanie! Dobrze było Was spotkać i razem się bawić, pamiętając o Izim i Ashanti. Do zobaczenia za rok! :)
|
Witam,
w imieniu Zespołu Przystanek Mrówkowiec pragnę podziękować za serdeczne przyjęcie i niesamowitą atmosferę. Na Youtube.com zamieściliśmy dwa krótkie fragmenty naszego koncertu , można je także zobaczyć na naszym profilu https://www.facebook.com/przystanek.mrowkowiec. Pozdrawiamy wszystkich uczestników i do rychłego zobaczenia i usłyszenia. |
Taa... to co ma się suszyć, już się suszy, to co ma prać, już się pierze ;)
Impreza na najwyższym poziomie :Thumbs_Up: Podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w organizację tego przedsięwzięcia. Warto było tłuc się tyle kilometrów w deszczu :D |
I kolejna partia fotek od grupy lubuskiej:
https://picasaweb.google.com/1012865...2_IIIIZIMeetig zwiedzanie zamku Gryf w wersji soft light enduro: https://lh3.googleusercontent.com/-Y...2/DSC_0131.JPG |
Ogromne podziękowania dla wszystkich gości tegorocznego IZI Meeting.
Jesteście WIELCY :Thumbs_Up: Dzięki dla mojej (a właściwie Jochenowej) grupy On Road, za świetną pojeżdżawkę w stugach orzeźwiającej bryzy. Za pomoc w prowadzeniu i utrzymaniu grupy. Chyba nie jeden MC pozazdrościł by nam szyku :bow: Już czekam na następne spotkanie z Wami. Pozwolę sobie przekleić fotki Danka z forum TA. Może mnie za to nie obije: https://picasaweb.google.com/1012865..._IIIIZIMeetig# |
Dziękuję organizatorom za świetną imprezę. Jagnie ze full wypas 'soft' offa.
Starym i nowym znajomym za bardzo pozytywnie spędzony czas. Mimo pogody było mega! Tu kilka fotek ode mnie https://plus.google.com/photos/10338...41912021100225 Dziękuję Pozdrawiam Zaczekaj :D |
Wrócić już dawno wróciłem, ale teraz dopiero się ogarnąłem. Udało się, że jestem suchy, ale za to maksymalnie wyziębiony:cold:
Jeśli się ułoży w pracy to w następnym roku również będę obecny, tylko wtedy już swoim moto pogonie. Dzięki wszystkim. |
Ooo!
motocykl SOmalijczyka ;) się załapał na fotkę https://lh4.googleusercontent.com/-U...0/DSC_0186.JPG |
Powrót
Warszawa też się doturlała. Na początku jedyne 150 km w deszczu, a potem już pięknie. Dzięki wszystkim za wspaniałą atmosferę. Można było zapomnieć o wszystkim, zresetować się i totalnie oderwać od spraw poza murami zamku. Organizatorzy :bow: szacun!!!
|
Jestem i ja. W domu jakoś podejrzliwie na mnie patrzą. Mokry, utytłany a morda roześmiana :D. Dziękuje Wam drodzy przyjaciele za niewiarygodny ładunek pozytywnych emocji. Piątka dla organizatorów oczywiście. Idę spać.
|
Izi powroty
Frakcja krakowska grupki pod wezwaniem Dzikie Wiepsze też dotarła bez strat w ludziach i sprzęcie. Pogoda, jak to pogoda: ani chwili szkoda ;-) Było fajnie, a jak coś się wydawało niefajne, to widziane z afrykańskiej perspektywy stawało się fajne. Dzięki, pozdro i do zobaczyska
|
Dziękuję Wam wszystkim, a organizatorów za kolanka ściskam.
Szczególne szkockie :) pozdrowienia dla Węgierskiego Czapteru ... |
Niesamowite spotkanie i atmosfera, -ładująca na full mój biologiczny, wewnętrzny akumulator...:Thumbs_Up:
Ponoć deszcz i ziąb potrafi "położyć" większość plenerowych imprez lub odebrać z nich co najmniej połowę uciechy... Ha,:D -ale nie w przypadku identycznie zakręconych ludzi, -MOTOCYKLISTÓW z krwi, kości i błota, kultywujących swoją pasję w chyba najbardziej "naturalnym" pierwotnym wydaniu :at: :lc8: (itp).... Zaszczytem było przebywać w tak zacnym gronie. Mój szacunek i uznanie również dla organizatorów za wzorowe przygotowanie imprezy i wszelkich atrakcji. Z pewnością uczestnicy każdego kierunku O.S mieli banana dookoła głowy podobnie jak ja, jadąc trasą zaproponowaną przez Jagnę :brawo::bow: Trafiła idealnie w gusta moje i mojej Africzki, -było dokładnie tak jak lubimy :drif: czyli w miarę dynamicznie, dłuuugo i z urozmaiceniami...:p Daleko było od nudy czy monotonii :rolleyes: :lol8: Jeden z celów Meetingu również został obficie zrealizowany, dzięki hojności sponsorów i niesamowitych uczestników licytacji (o nieprzeciętnym przebiegu) :lol19: :bow: :Thumbs_Up: Faziku :eek: :brawo: za mistrzowskie prowadzenie :bow: Żałuję tylko dwóch rzeczy (i jestem wręcz zawiedziony) że impreza nie trwała co najmniej tydzień, i nie zdążyłem poznać wszystkich fajnych Forumowych Ludzi bezpośrednio.:( ;) Że też cholera wszystko co dobre musi się za wcześnie kończyć ! :mad: Jeszcze raz dziękuję wszystkim, pozdrawiam, -i do zobaczenia znowu...:zdrufko: |
Witaj przyjaciele
To był miły weekend z dobrymi ludźmi i błota wielu. Kilka fotek ode mnie: https://plus.google.com/photos/10960...92251068230049 Do zobaczenia w 2014 roku :-) życzenia miłosne Stormi ps.translated with google ;-) |
Hej,
Ja tez prawie calo dojechalem do domu ;) Ubrudzony blotem ale szczesliwy na mordzie. Dziekuje wszystkim za super impreze i za wiele emocji. Deszcz nam nie straszny, a tez dodawal swojego uroku. Za rok na pewno sie pojawie! Pozdrawiam, Kamyk |
Cytat:
|
ello!
Ekipa Wrocław - melduje przybycie do domu w jednym kawałku i bez strat w sprzęcie. Fajnie byo widzieć Wasze zmoknięte i uśmiechnięte mordki na rejestracji, podczas koncertów i na wspólnej trasie! Dzięki za to! :D Pozdrawiamy - Malena, Tropicielka, Kudłaty i Bliźniak! |
Z niemałymi przygodami typu adventure ale z happy endem około 23 dotarliśmy do domu. Cali i zdrowi. Wielkie podziękowania, brawa i ukłony dla Wszystkich Organizatorów za przygotowanie zlotu. Impreza była naprawdę na najwyższym poziomie, a wszystkie szczegóły dograne i przemyślane. Resztę dopełnili uczestnicy: przemiła atmosfera, uśmiechnięte buziaki, ogólny optymizm. W żadnym stopniu nie zdołałtwego popsuć deszcz i lekko naburmuszona pogoda. Fazi w roli prowadzącego licytację – niezapomniane przeżycie. Fazik pomyśl o zmianie zajęcia na co dzień – masz dar J Widać, że zlot z roku na rok się staje się coraz bardziej popularny, i to nie tylko w Polsce, ale i za granicą. Przybywają nowi, a grupa „stałych bywalców" nie opuszcza żadnej edycji. To chyba najlepsza rekomendacja i dowód na to, jaki ten zlot jest. Świetna robota, gratuluję i bardzo się cieszę, ze dzięki Wam i temu co osiągnęliście na Zlocie, Rafał będzie mógł zrealizować niejedno swoje marzenie. Pozdrawiam |
I ja dziękuję Organizatorom za profeskę, a Wam wszystkim za świetne towarzystwo. Dolecieliśmy do Krakowa wieczorkiem, troszkę pokropieni.
I co tu dużo gadać, do zobaczenia na kolejnym IZI MEETINGU. |
Ta wspaniała impreza jest już na stałe wpisana do mojego kalendarza.
Muszę tylko dodawać więcej czasu przed i po:). W imieniu własnym oraz Marty, dziękuję wszystkim za wyjątkowy klimat. Ukłony dla Organizatorów za poświęcony czas i wysiłek. Do zobaczenia w 2014 Rafał |
4 Załącznik(ów)
no to jeszcze:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |