Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   IZI MEETING 10-12 maja 2013 - zaczynamy! (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=16265)

Orzep 07.05.2013 17:10

Ktoś jedzie z Wrocławia w piątek około 17ej na IZIego?
Chętnie bym sie dołączył, bo jak mi gdzieś GS stanie, a serwisu po drodze niet... ;)

Pozdro Orzep

herflik 07.05.2013 17:30

Ja z Rolem jedziemy, ale mechanicy z nas tacy, że w razie awarii pomożemy zepchnąć GSa do rowu i bezpiecznie dowieziemy Cię na zlot :)

pantufl 07.05.2013 21:06

A czy z trójmiasta ktoś do Grodźca leci w piątek z rana? Afryką oczywiście;)

RAFWRO 07.05.2013 21:50

Ja też planuję wyjazd w piątek około 17.
Możemy się wstępnie umówić na BP na Karkonoskiej
Tel na prv
R

czoko86 07.05.2013 22:02

Cytat:

Napisał pantufl (Post 312964)
A czy z trójmiasta ktoś do Grodźca leci w piątek z rana? Afryką oczywiście;)

Ja od miesięcy miałem taki zamiar, ale chyba sprawa się się rypnie. :mur:
Jutro ostatecznie się zdeklaruję.

herflik 07.05.2013 22:44

Myślę, że BP Karkonoska godz. 17-17.15 to dobra opcja

matjas 08.05.2013 00:45

Cytat:

Napisał herflik (Post 313008)

tylko nie przywoźcie znowu tego miętowego świństwa. na recepcji zrobię Wam osobistą :haha2:

miro&afryka 08.05.2013 09:35

Cytat:

Napisał Vertus72 (Post 304969)
Kurczę krew mnie zalewa, na nr 1 byłem, na 2 nie, a na trzy muszę czekać do ostatniej chwili i mam nadzieję, że ktoś zrezygnuje i będzie można zanabyć w drugim obiegu. Jakby co trzymaj miejsce Paluchu...

Vertus72 lub inni spóźnieni, a chętni, trochę mi się zdrowie posypało, więc na tegoroczny Izi Meeting raczej nie dojadę. Tym samym zwalniam swoje miejsce i jeśli to regulaminowo dopuszczalne, mogę je scedować.

Proszę pisać.

Bawice się przednio.

pozdrawiam
MS

Jarek 08.05.2013 09:54

Cytat:

Napisał matjas (Post 313043)
tylko nie przywoźcie znowu tego miętowego świństwa. na recepcji zrobię Wam osobistą :haha2:

- Herflik na pewno weźmie te swoje pigułki...On wie już jakie:):):0
pzdr

jagna 08.05.2013 11:27

Cytat:

Napisał miro&afryka (Post 313083)
Vertus72 lub inni spóźnieni, a chętni, trochę mi się zdrowie posypało, więc na tegoroczny Izi Meeting raczej nie dojadę. Tym samym zwalniam swoje miejsce i jeśli to regulaminowo dopuszczalne, mogę je scedować.

Proszę pisać.

Bawice się przednio.

pozdrawiam
MS

Oczywiście , że jest dopuszczalne. Prosimy tylko dać znać o zmianie nazwisk na info@izimeeting.com

Do zobaczenia!

pantufl 08.05.2013 13:30

Cytat:

Napisał czoko86 (Post 312988)
Ja od miesięcy miałem taki zamiar, ale chyba sprawa się się rypnie. :mur:
Jutro ostatecznie się zdeklaruję.

I co już coś wiesz?

jagna 08.05.2013 18:16

W związku ze zgłaszanymi problemami w zaimportowaniu naszych tracków,

zrobiliśmy ich pewne uproszczenie i już wszystko powinno być OK.

czoko86 09.05.2013 00:18

Cytat:

Napisał pantufl (Post 313154)
I co już coś wiesz?

Już wiem, jadę :D

Andrez 09.05.2013 09:57

Meeting

Planujemy wyskoczyć z kumplem ze stolicy jutro, koło ósmej rano. Ktoś chce dołączyć?

SandMan 10.05.2013 08:44

Cytat:

Napisał herflik (Post 313008)

Pytanko czy at 17:15 to aktualne ? bo jak tak to z chęcią dolaczylibysmy do was.

Rolo 10.05.2013 10:13

Aktualne, jak ktos ma ochote dolaczyc to welkome

Brambi 10.05.2013 14:02

Niektórzy to już tam som i piwko pijom sakreble do stu piorunów !

RAFWRO 10.05.2013 14:05

Cytat:

Napisał Rolo (Post 313545)
Aktualne, jak ktos ma ochote dolaczyc to welkome

Aktualne - najpóźniej o 17.30 ruszamy z BP.

Foxio 12.05.2013 13:34

Dzięki wszystkim za ten mokry zajeb... Klimat. Pozdrawiamy ze stolicy Podbeskidzia cali i troszkę przemoczeni;) do zobaczenia następnym razem. Szacun dla organizatorów
Foxio i Kinia

Stary-S3 12.05.2013 13:48

Cały ale nie suchy już na miejscu. Dzięki za fajną trasę jagna i wszystkim za imprezę.
Stary-S3

piono 12.05.2013 15:43

Cały i suchy w domu od 12 :)
Organizatorom dzięki za przygotowanie w wszystkim dawno niewidzianym
i nowo poznanym za super atmosferę.
To był miło spędzony czas.

Pozdrawiam,

Piotrek

Ebolec 12.05.2013 16:48

Poznan dojechał do stolicy pyrlandii bez problemów. Deszcz prawie niezauważalny.
Dziękujemy za imprezę.

DwaMariany 12.05.2013 16:53

Radomsko i Wieluń meldują się w domu.
Kochane Nasze Organizatory - DZIĘKUJEMY.
Że niby jakiś deszcz? Oj tam, oj tam.

lolo 12.05.2013 16:59

Siemka :) Ekipa z okolic Pszczyny również dotarła
Dzięki za super imprezkę, było grubo :D i do następnego razu

matjas 12.05.2013 18:03

5 Załącznik(ów)
Zestaw matjas+bandit również meldują się z chałpy.

Dziękuję w imieniu swoim i pozostałych orgów za:
liczne przybycie, bez względu na aurę;
wspaniałą atmosferę i błotne zabawy :D na koncercie w piątek;
uczestnikom licytacji za hojność;
wyjeżdżającym za odpowiedzialność i korzystanie z alkomatu kiedy było podejrzenie o konieczność;

wszystkim starym i nowym znajomym za spędzone wspólnie chwile. bez Was to miejsce nie byłoby takie fajne.

mimo pogody to był piękny zlot - do zobaczenia za rok!!!

matjas

dorzucam co nieco twarzowych zdjęc. niestety/na szczęście później stwierdziłem, że moje towarzystwo i % może być trwale uciążliwe dla mojego aparatu. liczę na to, że pojawi się tu więcej fajnych fotek z imprezy.

Orzep 12.05.2013 18:37

...a Ja bym chciał zarzucić niedopilnowanie prze Organizatorów:
1. Wytykania przez wielu Uczestników imprezy palcami - Orzepa, oraz chęć otrucia go/mnie rozrzedzonym etanolem!
2. Brak myjni motocyklowej na terenie Zamku i przez to musiałem się pokazać brudnym GSem na mieście!
3. Brak terminala, do płatności plastikKartami!

...phi Łorzep
p.s. Zacna inicjatywa, z mega dobrym wykonaniem. Super Ludzie i klimaty!
Dziękuję Panie i Panowie, że wielu mogłem poznać osobiście...
Był tam taki młodzienieć, co "Sambor" za nim wołali i na odchodne powiedział mi:
"W tym roku była na pewno gorsza impreza, jak będzie za rok!"
Więc poproszę o wciągnięcie Mnie na przyszłoroczną listę uczestników.

mygosia 12.05.2013 18:49

Mygosia się melduje!

Dziekuję wszystkim!
To było wspaniałe spotkanie. Milion pozytywnych zdarzeń. Nie czułam zimna, ani deszczu.

Idę się suszyć i wydłubywać błoto z ubrań ;)

jagna 12.05.2013 19:01

Ja też dziękuję wszystkim za przybycie,
mam nadzieję, że uczestnicy "Jagna'a soft light enduro" nie mają mi za złe, że czasem był to soft horror błotny ;)

A tu pierwsze fotki, Kabata z forum ADV:
https://plus.google.com/photos/11343...321?banner=pwa

PS. Orzep, na brak nowoczesnych technologii zlotowych nie możesz narzekać:
https://lh4.googleusercontent.com/-U...o/CIMG5279.jpg

sambor1965 12.05.2013 19:14

Ja też dojechałem. Do mamusi -całe 14 km. Dziękuję wszystkim za przyjazd i trzymanie poziomu. To Wy tworzycie atmosferę tego spotkania. Bardzo nam ona jako organizatorom odpowiada.

Kisiel 12.05.2013 19:38

Serdeczne dzięki Organizatorom za ogrom Waszej pracy, Jagnie za bardzo fajną traskę, a wszystkim za udane spotkanie! Dobrze było Was spotkać i razem się bawić, pamiętając o Izim i Ashanti. Do zobaczenia za rok! :)

Robert 73 12.05.2013 19:48

Witam,
w imieniu Zespołu Przystanek Mrówkowiec pragnę podziękować za serdeczne przyjęcie i niesamowitą atmosferę.
Na Youtube.com zamieściliśmy dwa krótkie fragmenty naszego koncertu , można je także zobaczyć na naszym profilu https://www.facebook.com/przystanek.mrowkowiec. Pozdrawiamy wszystkich uczestników i do rychłego zobaczenia i usłyszenia.

czoko86 12.05.2013 20:47

Taa... to co ma się suszyć, już się suszy, to co ma prać, już się pierze ;)
Impreza na najwyższym poziomie :Thumbs_Up:
Podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w organizację tego przedsięwzięcia.
Warto było tłuc się tyle kilometrów w deszczu :D

jagna 12.05.2013 21:14

I kolejna partia fotek od grupy lubuskiej:
https://picasaweb.google.com/1012865...2_IIIIZIMeetig

zwiedzanie zamku Gryf w wersji soft light enduro:
https://lh3.googleusercontent.com/-Y...2/DSC_0131.JPG

Cynciu 12.05.2013 21:14

Ogromne podziękowania dla wszystkich gości tegorocznego IZI Meeting.

Jesteście WIELCY :Thumbs_Up:

Dzięki dla mojej (a właściwie Jochenowej) grupy On Road, za świetną pojeżdżawkę w stugach orzeźwiającej bryzy. Za pomoc w prowadzeniu i utrzymaniu grupy. Chyba nie jeden MC pozazdrościł by nam szyku :bow:

Już czekam na następne spotkanie z Wami.

Pozwolę sobie przekleić fotki Danka z forum TA. Może mnie za to nie obije:

https://picasaweb.google.com/1012865..._IIIIZIMeetig#

zaczekaj 12.05.2013 21:27

Dziękuję organizatorom za świetną imprezę. Jagnie ze full wypas 'soft' offa.
Starym i nowym znajomym za bardzo pozytywnie spędzony czas.
Mimo pogody było mega!

Tu kilka fotek ode mnie https://plus.google.com/photos/10338...41912021100225

Dziękuję
Pozdrawiam
Zaczekaj :D

nicek27 12.05.2013 21:37

Wrócić już dawno wróciłem, ale teraz dopiero się ogarnąłem. Udało się, że jestem suchy, ale za to maksymalnie wyziębiony:cold:
Jeśli się ułoży w pracy to w następnym roku również będę obecny, tylko wtedy już swoim moto pogonie.
Dzięki wszystkim.

mygosia 12.05.2013 21:40

Ooo!
motocykl SOmalijczyka ;) się załapał na fotkę

https://lh4.googleusercontent.com/-U...0/DSC_0186.JPG

Andrez 12.05.2013 22:10

Powrót

Warszawa też się doturlała. Na początku jedyne 150 km w deszczu, a potem już pięknie. Dzięki wszystkim za wspaniałą atmosferę. Można było zapomnieć o wszystkim, zresetować się i totalnie oderwać od spraw poza murami zamku. Organizatorzy :bow: szacun!!!

Paluch 12.05.2013 22:34

Jestem i ja. W domu jakoś podejrzliwie na mnie patrzą. Mokry, utytłany a morda roześmiana :D. Dziękuje Wam drodzy przyjaciele za niewiarygodny ładunek pozytywnych emocji. Piątka dla organizatorów oczywiście. Idę spać.

Ikar 13.05.2013 07:21

Izi powroty

Frakcja krakowska grupki pod wezwaniem Dzikie Wiepsze też dotarła bez strat w ludziach i sprzęcie. Pogoda, jak to pogoda: ani chwili szkoda ;-) Było fajnie, a jak coś się wydawało niefajne, to widziane z afrykańskiej perspektywy stawało się fajne. Dzięki, pozdro i do zobaczyska

Wojtek_K 13.05.2013 08:49

Dziękuję Wam wszystkim, a organizatorów za kolanka ściskam.

Szczególne szkockie :) pozdrowienia dla Węgierskiego Czapteru ...

motoMAUROxrv 13.05.2013 10:01

Niesamowite spotkanie i atmosfera, -ładująca na full mój biologiczny, wewnętrzny akumulator...:Thumbs_Up:
Ponoć deszcz i ziąb potrafi "położyć" większość plenerowych imprez lub odebrać z nich co najmniej połowę uciechy...
Ha,:D -ale nie w przypadku identycznie zakręconych ludzi, -MOTOCYKLISTÓW z krwi, kości i błota, kultywujących swoją pasję w chyba najbardziej "naturalnym" pierwotnym wydaniu :at: :lc8: (itp)....
Zaszczytem było przebywać w tak zacnym gronie. Mój szacunek i uznanie również dla organizatorów za wzorowe przygotowanie imprezy i wszelkich atrakcji.
Z pewnością uczestnicy każdego kierunku O.S mieli banana dookoła głowy podobnie jak ja, jadąc trasą zaproponowaną przez Jagnę :brawo::bow:
Trafiła idealnie w gusta moje i mojej Africzki, -było dokładnie tak jak lubimy :drif: czyli w miarę dynamicznie, dłuuugo i z urozmaiceniami...:p Daleko było od nudy czy monotonii :rolleyes: :lol8:
Jeden z celów Meetingu również został obficie zrealizowany, dzięki hojności sponsorów i niesamowitych uczestników licytacji (o nieprzeciętnym przebiegu) :lol19: :bow: :Thumbs_Up: Faziku :eek: :brawo: za mistrzowskie prowadzenie :bow:

Żałuję tylko dwóch rzeczy (i jestem wręcz zawiedziony) że impreza nie trwała co najmniej tydzień, i nie zdążyłem poznać wszystkich fajnych Forumowych Ludzi bezpośrednio.:( ;)
Że też cholera wszystko co dobre musi się za wcześnie kończyć ! :mad:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, pozdrawiam, -i do zobaczenia znowu...:zdrufko:

Stormi 13.05.2013 10:03

Witaj przyjaciele

To był miły weekend z dobrymi ludźmi i błota wielu.
Kilka fotek ode mnie:
https://plus.google.com/photos/10960...92251068230049

Do zobaczenia w 2014 roku :-)

życzenia miłosne
Stormi

ps.translated with google ;-)

Kamyk 13.05.2013 10:14

Hej,

Ja tez prawie calo dojechalem do domu ;) Ubrudzony blotem ale szczesliwy na mordzie. Dziekuje wszystkim za super impreze i za wiele emocji. Deszcz nam nie straszny, a tez dodawal swojego uroku. Za rok na pewno sie pojawie!

Pozdrawiam,

Kamyk

matjas 13.05.2013 10:20

Cytat:

Napisał Stormi (Post 314087)
życzenia miłosne
Stormi

też Cię kochamy :D :haha2:

bliźniak 13.05.2013 10:22

ello!
Ekipa Wrocław - melduje przybycie do domu w jednym kawałku i bez strat w sprzęcie.
Fajnie byo widzieć Wasze zmoknięte i uśmiechnięte mordki na rejestracji, podczas koncertów i na wspólnej trasie! Dzięki za to! :D
Pozdrawiamy - Malena, Tropicielka, Kudłaty i Bliźniak!

Ola 13.05.2013 11:09

Z niemałymi przygodami typu adventure ale z happy endem około 23 dotarliśmy do domu. Cali i zdrowi. Wielkie podziękowania, brawa i ukłony dla Wszystkich Organizatorów za przygotowanie zlotu. Impreza była naprawdę na najwyższym poziomie, a wszystkie szczegóły dograne i przemyślane. Resztę dopełnili uczestnicy: przemiła atmosfera, uśmiechnięte buziaki, ogólny optymizm. W żadnym stopniu nie zdołałtwego popsuć deszcz i lekko naburmuszona pogoda. Fazi w roli prowadzącego licytację – niezapomniane przeżycie. Fazik pomyśl o zmianie zajęcia na co dzień – masz dar J

Widać, że zlot z roku na rok się staje się coraz bardziej popularny, i to nie tylko w Polsce, ale i za granicą. Przybywają nowi, a grupa
stałych bywalców" nie opuszcza żadnej edycji. To chyba najlepsza rekomendacja i dowód na to, jaki ten zlot jest. Świetna robota, gratuluję i bardzo się cieszę, ze dzięki Wam i temu co osiągnęliście na Zlocie, Rafał będzie mógł zrealizować niejedno swoje marzenie.

Pozdrawiam

Kwintal 13.05.2013 11:55

I ja dziękuję Organizatorom za profeskę, a Wam wszystkim za świetne towarzystwo. Dolecieliśmy do Krakowa wieczorkiem, troszkę pokropieni.
I co tu dużo gadać, do zobaczenia na kolejnym IZI MEETINGU.

RAFWRO 13.05.2013 12:22

Ta wspaniała impreza jest już na stałe wpisana do mojego kalendarza.
Muszę tylko dodawać więcej czasu przed i po:).
W imieniu własnym oraz Marty, dziękuję wszystkim za wyjątkowy klimat.
Ukłony dla Organizatorów za poświęcony czas i wysiłek.
Do zobaczenia w 2014
Rafał

matjas 13.05.2013 12:40

4 Załącznik(ów)
no to jeszcze:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36.