![]() |
Dziś, parę minut po 6 rano. Chyba rd04 z jednym oczkiem z DK1 w Kamieńsku (łódzkie) w kierunku Bełchatowa turlała się powoli przez mgłę okrutną.
|
W poniedziałek 4-go, ok 21 na A4 w Katowicach, widziano busa z lawetą a na niej kilkanaśnie dużych enduraków.
Pozdrawiam kierowcę, pogoda fatalna a gonił pewnie dalej niz ja. |
Nie wiem czy to czasem nie Kowal z Rudą pędzili na czarny ląd
wytapatalkowano |
Wczoraj tj. Sobota. Białogard ul. Zwyciestwa. 4reczka w najladniejszym malowaniu :-) Na rej. ZBI. Nie znam, a szkoda.
|
W niedzielę 3-go w Ustroniu trzy afryki leciały na równicę. Leciałem z przeciwka na dr-z
|
Dziś w okolicach Dobczyc, to chyba był Gorzków, minąłem się z dwoma afrykami w ciemnych barwach. Ktoś stąd? :) Ja jechałem akurat w towarzystwie Kawasaki Zephyra :)
|
Niedośpielin : widziane razem: Czarna i Tesco 07A,zielonkawe 07,gs 1150,czarny trampek 650-wszycy tablice W......
Chyba powròt z Cz-wy. |
Wczoraj Szczekociny AT w ciemnym malowaniu leciała w kierunku Zawiercia.
W sobotę w okolicach Pszczyny też ciemna Afra na blachach na ST 13... (Tychy). Niestety leciałem puszką. |
Dziś, bydgoszcz ulica Piękna.
Czarna Afra 07 :) o 16! |
Cytat:
|
Kurcze tak się.zagapiłem na Afrę że nie zwróciłem uwagi. To było ok 14-14.30.
|
1 Załącznik(ów)
|
Kto ostatnio walil Afrą na gume na Woloskiej?
|
stawiam ze to ten sam kolega co niebieska afra rejli "walil na gume" na skrzyzowaniu 634/631 w wawie. :) pozdro
|
Wczoraj nowa czerwona Afra, na Połczyńskiej, na wysokości starego Larssona. Aż mi slinka pociekła...
|
GS i Afra tesco (biała) i jakieś inne w drodze do Wilna. Też do Wilna zielona chyba - mijała mnie.
|
Dzisiaj w Inowrocławiu widziałem gromadkę ok 7 moto gdzie m.in. były GS1200 i KTM 990ADV, nie zdążyłem zauważyć nic innego, kat chyba na CB, ktoś, coś??
|
Dziś jechałem cały czas za nową Afryką na odcinku Nekla - Swarzędz. Nr rej. Afryki : PK 4099. Czy to ktoś z forum?
|
Ja to się pytam kto przed chwilą szedł mnie na czołówkie piękna nowa Afryka w kolorze czerwonym na odcinku Bielsk Podlaski-Boćki na krajowej 19
|
Się nie przyzna na bank, chyba że ma jaja jak orzechy :D
|
Dzis około 18 w Barwałdzie nowa Afryka leciała na Wadowice. Ja na Kalwarie. Pomachane odmachane.
:at: |
20.05 około 17 w Przystani Motocyklowej Fioletowa RD 7 w Czarnej Górnej (Bieszczady) i koło godz 20 za serpentynami w Załużu chyba biało niebiesko czerwona albo biało czerwona czarna
|
Pozdrawiam raz jeszcze Afrykanczyka którego spotkalismy po drodze nad Zegrzem, dziś koło 18ej. Tesco -bliźniak😉
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka |
Dzisiaj godzinę temu, na Modlińskiej (W-wa Białołęka) w stronę centrum stałem na światłach koło krakowskiego Afrykańczyka. Oj ładne malowanie, takie delikatno-militarne! Byłem z 10-letnim plecakiem. Pozdrawiam!
|
Zdrowo wczoraj ktoś gonił w stronę Białegostoku. W okolicach 17-ej był na wysokości Wyszkowa. Blachy rejestracyjne zaczynające się na BIA. Przy kufrze flaga biało czerwona. Ciekawy jestem czy przy takiej jeździe afra pobiera olej. Ktoś od nas? :-)
Pozdrawiam -- Jarek |
jak nie pobiera :)
|
...tak z ciekawości - Mada, Ciebie mijałem w niedziele, po południu, droga ze Słowacji na Jabłonkę - takie podobne LC8 mi mignęło w stronę Jabłonki?
|
Właśnie:)
Zrobiłem w weekend 600km i byłeś jedynym advenczerem jakiego spotkałem:) Reszta KTM pewno zepsutych albo się serwisuje. Gdzie gnałeś tak objuczony? |
Cytat:
|
Czyja Afryczka stała wczoraj zaparkowana o 21:30 pod Com Con zone w KRk? Piękna maszyna:)
|
24 maja.
Objuczony Transalp z bagażami leciał E77 przed Dolnym Kubinem na Słowacji w stronę południową... |
27 maj, winnica Milesti Mici na południe od Kiszyniowa... Okufrzona AT + 2 inne moto (raczej szosowe)... Chłopaki czekali na taksówkę... Przyznać się który to?
|
Ktoś nam trąbił białą siódemką jak jechał na most w Nurze góra.
|
Wczoraj wieczorem widzialem zaladowana ciemna Afryke kolo Augustowa w strone granicy na Litwe :-)
|
W Legionowie Czarnuch na żółtej Afryce w okolicach Krakowskiej był widziany.
|
A ja widziałem 28 maja bodajże Wilczycę i Naczelnego w drodze na słowackie szutry lub gdzieś w tamtą stronę. Mijaliśmy się w Korbielowie, albo trochę przed. :D
Pozdrawiam. |
Dzisiaj pierwszy raz widziałem na drodze nową Afryczkę (w Międzyrzeczu). Rejestracja z Republiki Czeskiej .
|
a ja widuję w brzeziej łące czarną RD07a bodaj - kto?
|
1 Załącznik(ów)
1.06 chłopaki z dolnego śląska lecą na daleką Rosję, a tu złapani w Augustowie.
|
Dziś ok 11.30 na trasie 92 na 316 kilometrze(Borysławice Kościelne) Czarnuch na a jakże czarnej Africe z kierunku warszawskiego na Poznań. Leciałem z przeciwka na małej Teresie w barwach naszej flagi narodowej. Była łapka w górze. Pozdrawiam Cię serdecznie :-).
|
W Karszowie koło Strzelina widziałam Afrę Tesco u kogoś w garażu. U kogo? :-D
wytapatalkowano |
Kogo widziałem na TESCO jakieś 15 minut temu w Warszawie przy Pasłęckiej ?
|
1 Załącznik(ów)
Takie ładne cuś stało sobie przy karczmie w Kocierzy :)
http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1465139693 |
Jestem z FAT od 2008 roku i pierwszy raz od takiego czasu Afrykańczyk choć na pomarańczy dostrzegł oznaczenie na na aucie
i się przywitał ... miłe zaskoczenie i miła rozmowa pozdrawiam onego pomarańczowego z drogi wjazdowej do trójmiasta nr 7 Leźno Niedziela 05.06.2016 znaczy duch w FAT nie ginie PiotrVN |
Jak widzę oznaczenie FAT to jakoś weselej na duszy się robi. Pozdrowienia Piotr
|
A co to za Audi 80 w Lubaczowie stoi biała z naszą naklejką pod Biedronką?! Rejestracja RJA, chwile stoi więc jak trzeba to mogę ją kiedyś komuś odwieźć :D
|
Widziałem dziś porzuconego passata na tarnowskich numerach z FAT nakleją na przełęczy małastowskiej, uchwyt rowerowy na haku wskazuje że szwędasz lub szwendacie się po okolicznych paryjach. Jeśli tu zaglądasz to chciałem Cię przestrzec przed pozostawianiem zaczepu na haku. Mi zawinęli uchwyt z miesiąc temu w Bartnym pod cerkwią. Aaa mijałem się koło 17 na czerwonym szlaku Jasionka > Zdynia z dwoma rowerowcami, to wy ?
Zdrowia. |
Dziś ok. 16-tej w Rzgowie na skrzyżowaniu z 1-ką mijaliśmy się z czarną Afryką. Była lewa w górze. Pozdrawiam kierownika.
Kierownik GS-u. |
Pozdrowienia dla Czarnucha na pięknej 7 ,z którym wczoraj wyjeżdżaliśmy wspólnie z Poznania przez Komorniki koło 19ej
|
...ja Ciebie też pozdrawiam Ravi; oj bardzo się ucieszyłem na widok Twojej królowej i chciałem pogadać, ale z krótkie były światła...często bywam w Długołęce
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |