![]() |
Cytat:
|
Cytat:
np: hej hej hola - rolnicza dola:) |
Cytat:
|
Mauro jak to znowu nie przyjedziesz????? Jak ja przetrwam Rajd bez Twoich malutkich, magicznych buteleczek :D???
Mam nadzieję, ze na IZIm bedzie nam dane samogonki się napić!!!! |
Cytat:
Ref OJ DANA, OJ DANA OJ DANA OJ DANA OJ DANA OJ DANA OJ DANA OJ DANA |
Cytat:
Poza tym, właśnie w ten "łikent" moja rodzicielka obchodzi okrągłe urodziny, - i nie ma opcji aby się gdziekolwiek wymknąć. Choćby nawet na Twierdzę Kłodzką (bliżej) Jak mi nędza i wierzyciele popuszczą, i nie "padochnę" do tego czasu, - to może podjadę na IZI tak "z partyzanta"... -Miło by było znów się z Wami trafić... :drif: :zdrufko: |
Sluza nie tak:
Oj dała oj dała Oj dała oj dała Tak dała aż się zesrała. |
ViR - Vodka i Rymowanie :)
|
ATomku rozszyfrowałeś nasza tajną nazwę :D
|
A nie Vódka i Rzygowanie?
Mauro już zakuwam, |
VIR to mam teraz przed wyjazdem ale już sie cieszę na spotkanie z Wami i z Damą Trytytkową . Ivi zacna miejscówka i oby kalumnia dojechała :)
|
To jak już hymn wszyscy zakówają to ja trochę szczegółów przedstawię.
Symboliczna zrzuta 25 zł (należy w domku zapakować w torebeczkę foliową 25 zł bez reszty, schować daleko od portfela, co by nie przepić :D) zebrana będzie w sobotę z samego rania. Tradycyjnie kasę zbieram ja :cool:. Pierwsza miejscówka wiadomo gdzie, druga jest równie urokliwa więc co by nie umniejszać ich uroku uprasza się o NIE ORANIE!!!! Delikwentów, którzy się nie dostosują dopadnie klątwa Damy Trytytkowej!!!! Chłopaki przygotowujący trasę zadbali o miejscówki, gdzie będzie można poorać. Jedzonko i piciu we własnym zakresie. Kaliumna raczej dojedzie, prawda Frog??? Jednak nie zwalnia to z obowiązku nauki hymnu, Wasil obiecał, że weźmie gitarrę :kumbaya:. Ach.......... jeszcze 2 dni!!!!!!!! |
1 Załącznik(ów)
A takie motury tez beda???
|
1 Załącznik(ów)
Ivi kaliumna będzie!!!!!. Tolek zapewne nie którzy się stoczą na sranie po krzakach!!!!!!!!!!
|
1 Załącznik(ów)
Wydaję apel do uczestników przyjezdnych i nie tylko.Proszę o spokojną i rozważną jazdę na odcinku Monki - Osowiec ze względu na ŁOSIE,Jest tego teraz naprawdę sporo i trzeba mieć oczy szeroko otwarte.Powodzenia szczęśliwej ,miłej,bezpiecznej jazdy.ZAPRASZAMY grupa wsparcia VIR-u
|
Proponuję wydruk ostatecznej wersji powielony na xero celem powiększenia grona śpiewających:)
|
Cytat:
|
Wersja ostateczna sie wydrukuje się już ja o to zadbam ;)
|
Ooo cholera, - poważna sprawa!
To może rozciągnąć trochę tą litanię, coby jury miało w czym wybierać, - i nie było zbyt krótko... :D ATomku i pozostali twórcy - spróbujmy jeszcze coś doskrobać coby Ivi i Marek nie mieli zbyt lekko... :lol8: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -No to "doskrobałem" coś do litanii na str 16. :D ;) |
Ja także polecam drogę Mężenin - Osowiec (okolice), dla atakujących z południa. Droga przez środek BPN, w dużej części wyremontowana w stosunku do tego co było niedawno (ci, którzy wracali z ATomkiem parę lat temu to pamiętają). Ale ostrożnie i powoli, szczególnie w nocy, bo zwierzęta na drodze i przy drodze. Droga piękna.
|
No i git, zamierzam pocinać własnie tamtędy na końcówce dojazdu do Osowca.
|
Lecąc tamtędy nie zapomnijcie o Strękowej Górze. A wcześniej o Piątnicy.
edyta: piątnica to jednak bliżej Łomży ale też można na pułtusk, różan i okę lecieć |
Mauro git robota!!! Tak sie tworzy historia :D.
Zwrotki poogarniam, ładnie złoże do kupy i hymn Rajdów jak ta lala!!!! Oj dana, oj dana............... |
1 Załącznik(ów)
Uwaga ogłasza się iz w lesie moze czychac niebezpieczeństwo :D
|
Jest wlos - marek bedzie szczesliwy.
|
Cytat:
|
Na szeptuchy to one nie wygladaja!A w puszczy Augustowskiej takie cuda to tylko w lipcu wystepuja.
|
:o ciekawe co one tam majstrują na czwartym zdjęciu przy korkach
|
Cytat:
|
Bobrowe futerko, to już rzadkie zjawisko.
|
Podobno na autostradzie też trawa nie rośnie.
|
Od Sztabina do drugiego noclegu trasa bedzie rozna :Najpierw 20 km asfaltu a potem zwirowka przez wioski III swiata(pyl i kurz).Nastepnie sluzy kanalu Augustowskiego i drogi lesne.Uwage mozna zwrocic na bunkry Linii Molotowa w okolocach Lipska i Skieblewa,Pozostalosc czesci szlaku bursztynowego z Grodna do Gdanska (ktora bedziemy jechac),przejscie wodne na granicy Polsko-bialoruskiej oraz sluzy Kanalu(Kurzyniec,Kudrynki,Mikaszowka,Perkuc (najladniejsza sluza na szlaku),Paniewo (jedyna dwukomorowa).Trasa drugiego etapu (Sztabin -city) okolo 70km.Awaria w puszczy rowna sie smierci glodowej lub pozarciem przez wilki.
|
Cześć, jestem zainteresowany pojezdką ale mogę przyjechać dopiero w sobotę rano więc tutaj nasuwa mi się pytanie, do której godziny muszę dojechać aby zdążyć przed odjazdem ? (o ile odjazd w ogóle jest planowany)
|
jak do ósmej się wyrobisz, to tylko po cichutku na paluszkach :) broń bosze na silniku
|
No to ja może troszkę o wypadzie z Osowca. Maksymalnie musimy wyjechać o godz.10-10.30, czeka nas około 160km trasy.Łajtu nie będzie:D
|
Wlasnie prawie przypier... w łososia tylko trąby go sklonily zeby przystac! Uwazajcie na te stworzonka!
|
no to tolkowe 70 czy frogowe 160km? a z reszta... zatankuje cysterne pod korek...
|
1 Załącznik(ów)
Kochanie zapomniałeś, że dziś urodziny teściowej? Nie pojedziesz na rajd. Będzie torcik i kapuczyno.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
- Kochanie zapomniałeś? Dziś urodziny teściowej. Nie jedziesz na rajd ? - Jasne że jadę. |
Cytat:
|
Pogoda piekna :)!!!
Grupa Bielsko-Podlaska wyjeżdża o 14:)). Do zobaczonka na miejscu !!!! |
My startujemy o 16. Będzie dancing wieczorem ?
|
Cytat:
|
ja wylatuje nie wczesniej niz 18.
|
Marna grupa Hajnowska startuje 0 16-stej. Wrrrrrrrrrrrr...
|
No pewnie,ze będzie densing, jak kaliumna dojedzie :D.
|
Najlepiej to wyjechała grupa Lubelska chyba 9 rano ? :p
|
No to startuje, może leci ktoś z Kielc :D do zobaczenia :friday:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |