![]() |
My też już w chałupie, dziękujemy onanizatorom za super organizację i całej reszcie ekipy za wspólną zabawę. Było zarąbiście :)
|
Biała
2 Załącznik(ów)
Witam.
Wczoraj miałem przyjemność odwiedzić Białą i Afrykańczyków. Razem z Vertusem wpadliśmy wieczorkiem na przysłowiową kawę . Poznałem nowych i ciekawych ludzi. Nawet wziąłem udział w jednej konkurencji. Szusowanie deskami po boisku . Miło mi było bardzo bo to mój pierwszy zlot. Mam nadzieję,że będą następne. Dzięki . Acha... Dziękuję ekipie z Podlasia za smaczne wyroby własne :-) |
6 Załącznik(ów)
Dzięki Stopa i Sołtys za Białą, za całą organizację, bo było idealnie, dzięki wszystkim że przyjechali. Było dużo śmiechu i pogawędek. Sołtys z tą kamerą może być dobry pomysł :D Dostalim chleb z "dżemem ze świni" (smalcem) i ogurasy :) Załącznik 65118 Był wypad nad Pilicę, ekipa stacjonarna moczyła dupy na miejscu, a ekipa ADV płynęła kajakami... z tego co Fassi i Wojtek opowiadali, to chyba pływaniem nie można tego nazwać :) Załącznik 65119 Hmm, może niech sama Demolka powie o co tu chodzi :), szacun dla niej i chłopaków za przyjazd na Białą... offem 7 godzin... w nocy Załącznik 65117 Kucharki dostały "małe co nieco" i prawie sfajczyły budę. Załącznik 65120 Był mecz piłki nożnej na "Cejrowskiego" Załącznik 65121 Stopa przez megafon wrzeszczał "szybciej ku**a, bo każę Was wychłostać" ;) Załącznik 65122 Zdjęcia robiłem w sumie tylko w sobotę, reszta w linku, choć dużo nie ma. https://goo.gl/photos/DQSA5CVRgsUcRRoX8 |
Cytat:
|
Dzięki Panie i Panowie za super zabawę w najlepszym towarzystwie :)
Szczególne podziękowania dla sąsiadów - Ślązacy i Podlasiacy - z wami to zawsze wesoło i smacznie :friday: A oczywiście największe podziękowania dla organizatorów - Stopa, Sołtys...nie mogę się doczekać kolejnego zlotu.:bow: PS. Na następny raz też poproszę kajaki :Thumbs_Up: Geronimo, ja w nartach byłem w drugiej osadzie - tej z "Kucami" dzięki którym tak to szusowanie fajnie wyszło :D |
Biała to Biała.
I było jak zawsze rewelacyjnie, tylko jakoś tak ciepło dla odmiany. |
83 Załącznik(ów)
Cześć
miałem takie zdjęcia. CIAŁ |
Cytat:
|
Wielkie dzięki!!!! Wiata, stołówka i Pilica ;) Do następnego :Thumbs_Up:
|
PLAKU !
Pamiętasz że organizujesz BIałą na latarni w Kołobrzegu? ? ? Mówiłeś że znasz Sienkiewicza co zna Latarnika. Trochę muzyki ,migające światełko jest. JESTEŚCIE WSPANIALI CIAŁ |
Paweł 4X4 oraz Kazmir
ustalcie pod jaki adres wysłać Wam koszulki. Podzielicie się kosztami i koszulkami. Kasę wyślecie na konto forumowe jako moja składka za ten rok( bo jeszcze nie zapłaciłem) i następny-a ja będę szczęśliwy. szkoda że nie daliście rady przyjechać. CIAŁ |
Dzieki organizatorom za organizacje oraz że Biala jest w Bialej, a nie np nad morzem, bo nocy mogłoby nie starczyc na dojazd ;) Sołtysku, Tobie gratuluje tez silnej woli.
lubie przyjechac, scisnac te wszystkie rece i usmiechnac sie do tych wszystkich gęb. fajnie ze Wy tez lubicie :) Cytat:
btw offem w nocy mozna jezdzic chocby ze względu na Świt; mgłę unoszącą się nad polem, różowe światło brzasku wdzierające sie między drzewa i rozgarniające mrok.. i coraz intensywniejszy zapach niedopitej whiskey wdzierający się w nozdrza w miarę zbliżania sie do celu.. polecam! |
Nie chce zakładać nowego wątku. Zapytam się was, którzy wszystko wiedza i podpowiedzą!!!
Szukam osoby, która dała by się przejechać bandziorem 1250, lub olejakiem 1200. Wiem (fotki), że ktoś był w Białej takim sprzętem??? Najlepiej okolice Warszawy. Fajnie, że dopisała Wam pogoda i dobrze się bawiliście. Do następnego... |
W Białej to był "chick bandit", czyli 650.
|
Trudno rozpoznać. Wiele części podobno jest wspólnych ;-)
|
Macao - szkoda że nie mogłeś zajrzeć wcześniej , poznałbyś kilkadziesięciu odjechanych osobników :)
Ja poznałem dużo nowych ludzi i jeszcze mnie szczęka boli od śmiechu jak sobie przypomnę co się wyprawiało.(spływ kajakami po Pilicy w końcówce stawki to było apogeum) ;) a poza tym widzę że mielibyśmy piękne zdjęcia zlotowe. Pozdro. P.S . Dziękuję organizatorom i uczestnikom za zajebisty weekend. |
Cytat:
PS ... kajaków jeszcze nie fociłem, głównie w fotografię lotniczą się bawię :D |
Cytat:
Najwyższa technologia rejli i to działająca, w końcu dojechaliście cało i zdrowo :) Tak Kazmir, to był Bandit 650, ale z tego co kojarzę, to na wiosnę CHYBA był właśnie duży w Białej. |
Ja z Ewa też już dotarliśmy. Jednak chętniej byśmy jeszcze zostali. Nie rozpakowujemy się, bo i po co zaraz pewnie wiosenna będzie edycja:) Dobrze Macao, że wpadłeś wreszcie mam dobre zdjęcie na moto:)
|
ypsi to ja byłem na DR 1200
|
Cytat:
|
Przyjedz na Podlaski to będzie okazja się spotkać i poznać:)
|
1 Załącznik(ów)
To i ja wkleję parę fotek.
|
3 Załącznik(ów)
cdn......
|
4 Załącznik(ów)
cdn....
|
7 Załącznik(ów)
Żeby nie było ze tylko pijaństwo i fotki rozwodowe w głowie:haha2: , zwiedzanie okolic też było.
|
I tak oto po imprezie w Białej będą dwa rozwody i ślub:vis:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I niech żałują Ci, co nie przyjechali :)
Słyszałem kilka głosów, że taka kameralna wersja Białej jest lepsza. |
Każda Biała jest dobra :)
|
Cytat:
|
Neo
bo są tacy co piszą że frekwencja słabsza,a mieszkają obok. I dostaną lanie jak nie przyjadą następnym razem. CIAŁ |
Cytat:
Ale spoko, pojawię się kolejnym razem, o ile tylko akceptujecie nie tylko prawdziwe turystyki... W waszych typowych, szutrowych szaleństwach czynnego udziału nie dam rady wziąć ale zawsze jakieś foty, film czy mogę postać na punkcie rajdu z zadaniami :) https://s16.postimg.org/lulnqiup1/image.jpg |
Neo
nie o motocykl chodzi. O LUDZI. O CHĘĆ bycia razem. O te uściski powitalne ,.............pożegnalne, o to klepanie po plecach. O to że to jest PRAWDZIWE-MY JESTEŚMY PRAWDZIWI (z całym szacunkiem,nie tak jak teraz z Tobą WIRTUALNI.) Dlatego musisz przyjechać i TO ZROZUMIEĆ! TE trzy dni z WARIATAMI- ALE PRAWDZIWYMI da CI trochę do myślenia. DLATEGO ISTNIEJE BIAŁA CIAŁ |
PLAKU !
Pamiętasz że organizujesz BIałą na latarni w Kołobrzegu? ? ? Mówiłeś że znasz Sienkiewicza co zna Latarnika. Trochę muzyki ,migające światełko jest. Stopka!..........muzyke,światełka pamiętam i super zabawe ale latarnika sienkiewicza??? a czym przyjechał? |
Drogi PLaku
domniewam iż wszystkiego nie pamiętasz,bo ta Twoja zabawa "W LATARNIKA" z dowiązaną czołówką jest zabawą regionalną-taką Kołobrzeską ! ? ? ? Byliśmy wszyscy zachwyceni, szczególnie dziewczyny. Proponuję żeby iść w tym kierunku i rozpropagować "fantazyjne regionalne" zabawy. Tylko gdzie ma dowiązać Wojtek PODLASIE jak on wygolony. CIAŁ |
Plaku, tutaj stanę po stronie Stopy.
Jola wczoraj mi mówiła, że Plaku organizuje "Białą" w Kołobrzegu, no i potwierdza, że mówiłeś coś o latarniku (to już dzisiaj). Jeden kieliszek za dużo? ;) |
CO najmniej Dwa za mało bo już bawilibyśmy się w Kołobrzegu
|
Cytat:
|
Dzięki Uć za organizację i wszystkim za fajną imprezę.
Kajaki, ping-pong, rzut oponą - bezcenne. Nawet ośrodek przy tej pogodzie wydał się bardziej ekskluzywny... Macao, dzięki za fotki, szczególnie za bonus nr 50! |
Cytat:
Stopa pamiętaj każdy lew powinien mieć grzywę :haha2: |
Szanowne Stopy Soltysa,
bedzie jakie walenie w ryja na wiosne? Teskno mi za wami noooo..... |
Może i ja bym się napił w zacnym gronie/oby tylko nie trafiło na dyżurowy mętlik w aptece/
|
No to za kolegą... Kiedy wiosna w Białej?
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
Biała będzie jesienią.
A na wiosnę mamy pewną koncepcję, ale to jeszcze chwila :D |
Gront, że koncepcja jest :D ino się nie wygłupiajcie z lokalizacją w Bieszczadach :P
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |